Sesonkimenut
Sesonkimenuissa maistuvat aina satokauden parhaat maut. Voit valita tilaisuutesi ajankohtana voimassa olevan menun. Menujen minimihenkilömäärä on 10. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.
Valikoima voimassa 31.8.2024 asti.
MENU SYKSY 60,00 € (valittavana ajalla syyskuu-marraskuu)
Sienitartar, pikkelöityjä juureksia ja sinapinsiemeniä L, G, V
Viinisuositus: Avgustus Primer Blanc (luomu)
Paahdettua siikaa, palsternakka-perunapyreetä ja rapukastiketta L, G
Viinisuositus: Avgustus Primer Blanc (luomu)
Mustaherukkapannacotta, pähkinäcrumblea L
Viinisuositus: Chateau Mulonniere Cotaux du Layon
MENU TALVI 68,00 € (valittavana ajalla joulukuu-helmikuu)
Jääkellarin lohta, kurkku-fenkolisalaattia ja tillidressing M, G
Viinisuositus: Chateau de Fontaine-Auron Sancerre
Chataubriand-paistettuja tatteja ja punaviinikastiketta L, G
Viinisuositus: Chateau Fonpiqueyre
Suklaakakkua, marinoitua appelsiinia ja kanelikreemiä L, G
Viinisuositus: Ramos Pinto 10 Years Old Tawny
MENU KEVÄT 60,00 € (valittavana ajalla maaliskuu-toukokuu)
Toast Skagen L
Viinisuositus: Leitz 4 Friends Riesling Dry
Pitkään haudutettua karitsan entrecoteta, varhaiskaalia ja tummaa tillikastiketta L, G
Viinisuositus: Mondavi Woodbridge Zinfandel
Sitruunaposset, raparperia ja mansikkaa L, G
Viinisuositus: Lenz Mooser Beerenauslese
MENU KESÄ 58,00 € (valittavana ajalla kesäkuu-elokuu)
Mozzarellaa, kirsikkatomaattisalaattia ja rucolaa L, G
Viinisuositus: Cantina Di Negrar Garganega
Miedosti savustettua lohta, kanttarelleja ja beurre blanc -kastiketta L, G
Viinisuositus: Tempete Divine Brouilly Domaine Dupond
Mango-limeraakakakkua, limemaustettuja mansikoita ja minttua M, G, V
Viinisuositus: Lenz Mooser Beerenauslese
G = gluteeniton, L = laktoositon, M = maidoton, V = vegaani