Takaisin hotelliin

Hyvinvointi ja kuntoilu

Vaikka sänkymme ovat mukavat, sinun ei tarvitse jättää treeniä väliin. Suuntaa hotellin kuntohuoneeseen tai lähialueen parhaille ulkoilureiteille. Voit myös lainata polkupyörän tai kävelysauvat vastaanotostamme. Päivän päätteeksi rentoudut saunan lempeissä löylyissä.

Upeat saunat, ulkoilumaastot ja hauskat aktiviteetit

8.4.–30.6. uima-allasalue on uudistustyön vuoksi pois käytöstä.

Nauti mukavan pehmeät löylyt viihtyisissä saunoissamme! Kastee-järjestelmä takaa sopivan kosteuden koko saunomisajaksi ja n. 400 vuotta vanhasta kelohongasta valmistetut leveät lauteet viimeistelevät rentouttavan saunaelämyksen.

Kesällä 2024 pääset pulahtamaan uudistettuun uima-altaaseen sekä rentoutumaan poreammeessa. Allasosastoon luodaan tunnelmaa, jossa ranta-alue jatkuu sisätiloihin. Väri- ja laattavalinnoilla tuodaan luonnonläheiset kallion, hiekan ja veden sävyt allasalueelle.

Sijaintimme Kallaveden äärellä tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet. Hotellin vierestä löytyy padel- ja tenniskenttiä, hyvät lenkkipolut ja Väinölänniemen urheilu- ja virkistysalue uimarantoineen.

Hotellin vieressä, terassin välittömässä läheisyydessä, on kaksi padelkenttää. Pelivuoron voit varata suoraan Playtomics-applikaation kautta tai hotellin vastaanotosta paikan päällä. Vastaanotosta voit vuokrata mailoja ja palloja. Lisäksi palloja on myynnissä hotellin Shopissa.

Kuopion vesiurheilukeskus sijaitsee hotellin rannassa tarjoten liikunnallisia aktiviteetteja kaikentasoisille. Vuokravalikoimassa on mm. fat-pyöriä 25 €/2 h, sup-lautoja 20 €/90 min, kajakkeja 30 €/2h sekä valmiit reittiehdotukset että ohjattuja retkiä. Välinevuokraus avataan keväällä jään sulettua toukokuussa ja suljetaan lokakuun loppupuolella. Vaatii etukäteisvarauksen. Tarkemmat tiedot ja varaus suoraan vesiurheilukeskuksesta puh. 044 957 9396

Hotellin palvelut

Uima-allas

Uima-allas

8.4.–30.6. uima-allas on poissa käytöstä uudistustyön vuoksi.

Aukioloaika arkisin: 07:00 - 21:30
Aukioloaika viikonloppuisin: 07:00 - 21:30
Altaan leveys: 7 m
Altaan pituus: 14 m
Altaan syvyys min.: 0,9 m
Altaan syvyys max.: 1,4 m
Kuntohuone

Kuntohuone

Aukioloaika arkisin: 07:00 - 22:00
Aukioloaika viikonloppuisin: 07:00 - 22:00
Sauna

Sauna

Aukioloaika: ma–su 17.00–21.30, la–su 7.00–10.00
Erillinen sauna miehille ja naisille: Kyllä