Lappeenrannan kesä

Kesäinen Lappeenranta tarjoaa monenlaista mukavaa tekemistä ja kokemista. Kaupungissa riittää pieniä ja suuria tapahtumia koko kesän ajan.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Saimaan upea kesäkohde

Suomen suurin hiekkalinna

Kaupungin ostoskaduilla, torilla ja satamassa riittää vipinää ja ihmeteltävää pitkin kesän. Kesällä Suomen suurin hiekkalinna kohoaa jälleen satamaan.

Sininen Saimaa

Kuumimpina kesäpäiväinä sininen Saimaa kutsuu risteilemään ja voit piipahtaa vaikka Viipurissa asti viisumivapaalla risteilyllä Saimaan kanavaa pitkin. 

Teatteria ja musiikkia veden äärellä

Kesäteatterilla esiintyy kaksi eri teatteriseuruetta: Uusi Iloinen Teatteri UIT esittää näytelmää Aikamoisia akanketaleita, ja tämän jälkeen näyttämölle astuvat paikalliset näyttelijäharrastajat näytelmällä Ilon juuret. Elokuussa kesäteatterilla nautitaan kansantanssista sekä yhteislaulusta.

Humppaa ja Skumppaa -festivaali Lappeenrannan linnoituksessa vetää kävijöitä läheltä ja kaukaa kesä-heinäkuun vaihteessa. Heittäydy mukaan ja tule nauttimaan kesästä leppoisissa karjalaistunnelmissa!

Majoitus Lappeenrannassa

Hotellimme Lappeenrannassa, Scandic Patria, sijaitsee keskustassa, lähellä Saimaan rantaa ja satamaa.