Oulun kesä

Nauti Pohjois-Pohjanmaan valoisista kesäöistä Oulussa. Aisti rentoa oululaistunnelmaa kaupungissa, jossa yhdistyy kulttuurintäyteinen kaupunkiloma, hyvät ostosmahdollisuudet ja täydellinen luonnonrauha.

Erikoistarjous alk. 69 €/2hh/vrk jatkuu

Voimassa koodilla SUVI koko kesän väh. kahden yön majoituksiin Helsingin lisäksi nyt myös hotelli- ja kylpyläkohteisiimme ympäri Suomen.

Menevä kesäkohde

Torinranta on kaupunkilaisten olohuone

Suurin osa Oulun keskustan liikkeistä sijaitsee kävelykatualue Rotuaarin varrella. Torinranta Toripoliisi-patsaineen on yksi Oulun tunnetuimmista nähtävyyksistä. Torialue, kauppahalli, ranta-aittojen terassit ja torirannan laiturit houkuttelevat lomalaisia viihtymään aamusta iltaan. Täältä voit napata eväät ja suunnata piknikille keskustan tuntumassa sijaitsevaan Ainolan puistoon tai Torinrannan vieressä sijaitsevaan Linnansaaren puistoon.

Kaunis luonto

Melontaa ja kalastusta Oulussa. Kuvaoikeudet: Visit Oulu

Noin 30 km päässä Oulun keskustasta sijaitsee upea luonnonnähtävyys Koitelin kosket. Koitelin virkistysalueella voi kalastaa, meloa, patikoida sekä kokeilla vaikkapa koskenlaskua. Oulussa on myös useita näkemisen arvoisia saaria. Hailuodon saari sijaitsee Oulun edustalla, noin 50 km päässä kaupungista. Saaren pitkä Marjaniemen hiekkaranta, majakka ja useat vaellusreitit takaavat mukavan kesäpäivän vieton.

Kun menojalka vipattaa

Oulussa järjestetään paljon kesätapahtumia, kuten Elojazz ja Qstock.

Kesäistä puuhaa

Nallikarin hiekkaranta ja pyöräilyä. Kuvaoikeudet Visit Oulu

Erityisesti lasten mieleen on ajelu Oulun keskustassa päivittäin liikennöivällä Potnapekka-minijunalla. Junan kyydistä voi tutustu Oulun tärkeimpiin nähtävyyksiin ja matka kestää vain noin puoli tuntia. Koko perhe viihtyy myös Nallikarin leveällä sekä matalalla uimarannalla, joka sijaitsee noin 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Useiden pyöräreittien ja tasaisen maaston ansiosta kaupunkiin voi tutustua helposti myös pyöräillen. Pikkaralan frisbeegolf-radalla nautit luonnoon rauhasta vaativilla ja mielenkiintoisilla väylillä.

Majoitus Oulussa

Hotellimme Oulussa sijaitsevat loistavilla paikoilla kaupungin keskustassa ja Oulun rautatieaseman lähellä.