Oulun talvi

Oulu ympäristöineen tarjoaa upeat puitteet talven aktiviteetteihin.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

talviloma Oulussa

Ulkoilua ja talviurheilua
Oulussa riittää tekemistä talvellakin! Kuvaoikeudet: Visit Oulu/Mark Harris 2007

Hiihtolatuja Oulussa on toistasataa kilometriä, niistä suuri osa valaistuja. Avarimmat maisemat aukeavat meriladuilla ja retkiluistelureiteillä. Samalla voit tutustua Oulun edustan saariin. Kokeilunhaluisille sopii kiteboarding eli leijalautailu, ja maalla sekä merellä pääsee liikkumaan myös moottorikelkan kyydissä.

Laskettelukeskus Ruskotunturi sijaitsee aivan keskustan läheisyydessä, bussimatkan päässä. Käytössä on kuusi laskettelurinnettä, temppuiluun rakennetut parkkirinteet Junnupark ja Ruskopark sekä lastenmaa perheen pienimmille. Suomen eteläisin tunturi, Iso-Syöte ja sen hiihtokeskus, ovat vain puolentoista tunnin matkan päässä.

Kysy vastaanotosta mahdollisuutta vuokrata fatbike tai osallistua ohjatulle fatbike-safarille!


Kulttuuria talvisäille

Talvella on loistava tilaisuus tutustua Oulun monipuoliseen kulttuuritarjontaan. Museoissa on valikoimaa autoista eläimiin ja taiteesta geologiaan, ja tapahtumakalenterista omansa löytävät niin oopperan kuin stand up -komiikan ystävät. Suuren mittakaavan tapahtumia järjestetään esimerkiksi Areena Oulussa, Ouluhallissa ja Madetojan salissa.

Tekemistä lapsiperheille

Talviulkoilusta löytyy monia lapsille sopivia vaihtoehtoja laskettelukeskuksesta nuotioretkeen. Liminganlahden luontokeskuksessa on nähtävää ulkona ja sisällä. Tiedekeskus Tietomaassa kävijöitä odottavat kiehtovat teemanäyttelyt, 3D-elokuvia esittävä jättielokuvateatteri ja näköalahissi. Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Oulu laittaa liikkeelle koko perheen. Oulun Kiipeilykeskukseen pääsevät kaikenikäiset, nuorimmat aikuisen valvonnassa. Kulttuuriohjelmaa viikonloppuihin ja muihinkin päivään esitellään Lastenkulttuurikaupunki Oulu -verkkosivuilla.

Majoitus Oulussa

Hotellimme Oulussa, sijaitsevat loistavalla paikalla kaupungin keskustassa.