Rotuaari Piknik Oulussa

Rotuaari Piknik on Oulun ydinkeskustassa kävelykadulla järjestettävä kaupunkifestivaali. Festari järjestetään ensi kesänä 12.-15. heinäkuuta.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

kesäinen kaupunkifestivaali oulussa

Heinäkuun helteillä tapahtuu

Suomalaisen musiikin kaupunkifestivaali Rotuaari Piknik järjestetään jälleen ensi kesänä Oulun keskustassa. Keskustan kävelykatualue Rotuaari herää kesäisin eloon, kun kahvilat ja baarit avaavat terassinsa kävelykaduilla. Juuri tällä kadulla järjestetään heinäkuun puolivälissä kesän mukavin kaupunkifestivaali Rotuaari Piknik.

Näe Suomen suosituimmat tähdet

Tänä vuonna Rotuaari Piknikin esiintyjäkattaus on täynnä Suomen tämän hetken suosituimpia artisteja. Avausiltana keskiviikkona esiintyvät JVG, Antti Tuisku ja Mikael Gabriel. Torstaina lavalle nousevat Kaija Koo, Chisu ja Jenni Vartiainen. Perjantaina vuorossa ovat Sanni, Anna Puu ja Pete Parkkonen. Lauantain ohjelmassa ovat Juha Tapio, Anssi Kela ja Lauri Tähkä.

Majoitus Oulussa

Hotellimme Oulussa sijaitsee sijaitsee loistavalla paikalla Oulun keskustassa. Hotellistamme on vain parin sadan metrin matka festivaalialueelle.