Porin kesä

Pori tunnetaan vireänä kulttuurikaupunkina. Jokakesäinen Pori Jazz kerää kaupungin täyteen musiikin ystäviä. Läheinen Yyterin hiekkaranta on yksi kesäisen Suomen kauniimmista rantakohteista ja Kirjurinluodolla riittää tekemistä vaikka koko päiväksi.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Klassinen kesäkohde

Suuntana ostokset

Keskustan Bepop-, Teljäntori- ja Isokarhu-kauppakeskukset sekä lyhyen ajomatkan päästä keskustasta sijaitseva Puuvilla-kauppakeskus tarjoavat monipuolisen liikevalikoiman. Ydinkeskustassa sijaitseva kauppatori kruunaa ostospäivän tuoreilla lähituottajien herkuillaan.

Menovinkkejä kesäisessä Porissa

Kaupungin tunnetuin kesätapahtuma on heinäkuussa järjestettävä kahdeksan päiväinen Pori Jazz -musiikkifestivaali. Suurin osa festivaalin esityksistä järjestetään keskusta-alueen kyljessä Kirjurinluodossa. Myös Porin Mäntyluodossa sijaitsevan Kallon majakan maisemiin kannattaa tutustua kauniina kesäpäivänä.

Päiväretket

Satakunnan kauniissa luonnossa riittää tekemistä! Nappaa eväät mukaan Porin uusitusta kauppahallista ja vietä kesäpäivä kaupungin ulkopuolella. Kirjurinluodon ympäristössä on mistä valita; vierasvenesatama, minigolfkeskus, leikkipuistoja ja puutarha-alueita. Lisäksi alueella on uimaranta sekä luontopolkuja, ja Kirjurinluodon kesäteatteri tarjoaa kulttuurielämyksiä kesäiltaan. Muita mainioita luontoretkikohteita ovat mm. Mäntyluoto, Kallioluoto, Reposaari ja Yyterinniemi.

 

Letkeitä lomapäiviä

Aurinkoisen kesäpäivän voi viettää Yyterin upealla 6 km:n pituisella hiekkarannalla, jonka matala rantavesi sopii hyvin myös lapsille. Kirjurinluodon luonnonpuisto sopii erityisesti lapsiperheille alueen teemapuistojen ja leikkipaikkojen ansiosta. Suosittu Pelle Hermannin puisto, merirosvolaiva, Angry Birds -puisto, liikennepuisto sekä uimaranta kutsuvat koko perheen viihtymään.

Majoitus Porissa

Hotellimme Porissa, Scandic Pori, sijaitsee loistavalla paikalla ja on myös paikallisten suosima tapaamispaikka.