Porin kesä

Pori tunnetaan vireänä kulttuurikaupunkina. Jokakesäinen Pori Jazz kerää kaupungin täyteen musiikin ystäviä. Läheinen Yyterin hiekkaranta on yksi kesäisen Suomen kauniimmista rantakohteista ja Kirjurinluodolla riittää tekemistä vaikka koko päiväksi.

Hotelliale alk 79 € – loppuvuoden tarjoushintaiset hotelliyöt joustavalla muutosoikeudella ovat nyt myynnissä. Majoittua voit viikonloppuisin sekä joululomalla ja uuden vuoden aikaan. Osta koodilla TALVI.

Klassinen kesäkohde

Suuntana ostokset

Keskustan kauppakeskukset sekä lyhyen ajomatkan päästä keskustasta sijaitseva Puuvilla-kauppakeskus tarjoavat monipuolisen liikevalikoiman. Ydinkeskustassa sijaitseva kauppatori kruunaa ostospäivän tuoreilla lähituottajien herkuillaan.

Menovinkkejä kesäisessä Porissa

Kaupungin tunnetuin kesätapahtuma on heinäkuussa järjestettävä kahdeksan päiväinen Pori Jazz -musiikkifestivaali. Suurin osa festivaalin esityksistä järjestetään keskusta-alueen kyljessä Kirjurinluodossa. Myös Porin Mäntyluodossa sijaitsevan Kallon majakan maisemiin kannattaa tutustua kauniina kesäpäivänä.

Päiväretket

Satakunnan kauniissa luonnossa riittää tekemistä! Nappaa eväät mukaan kauppahallista ja vietä kesäpäivä kaupungin ulkopuolella. Kirjurinluodon ympäristössä on mistä valita; vierasvenesatama, minigolfkeskus, leikkipuistoja ja puutarha-alueita. Lisäksi alueella on uimaranta sekä luontopolkuja, ja Kirjurinluodon kesäteatteri tarjoaa kulttuurielämyksiä kesäiltaan. Muita mainioita luontoretkikohteita ovat mm. Mäntyluoto, Kallioluoto, Reposaari ja Yyterinniemi.

 

Letkeitä lomapäiviä

Aurinkoisen kesäpäivän voi viettää Yyterin upealla 6 km:n pituisella hiekkarannalla, jonka matala rantavesi sopii hyvin myös lapsille. Kirjurinluodon luonnonpuisto sopii erityisesti lapsiperheille alueen teemapuistojen ja leikkipaikkojen ansiosta. Suosittu Pelle Hermannin puisto, merirosvolaiva, Angry Birds -puisto, liikennepuisto sekä uimaranta kutsuvat koko perheen viihtymään.

Kesän 2020 yleisötapahtumia koskevat rajoitukset saattavat aiheuttaa muutoksia sivulla mainittuihin tapahtumiin ja tekemisiin.

Majoitus Porissa

Hotellimme Porissa, Scandic Pori, sijaitsee loistavalla paikalla ja on myös paikallisten suosima tapaamispaikka.