Koe päivä FÆNGSLETissäAinutlaatuinen FÆNGSLET Horsensissa

Koe maailma Horsensin vankilan kaltereiden takaa. Horsensin vanha valtionvankila on nykyään kulttuuri-instituutio ja vankila tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen vankilaelämään 153 vuoden ajalta. Vankilan museossa on maailman suurin vankilakokoelma, jonka yli 10 000 esinettä kertovat vankien ja henkilökunnan tarinan.

Vuodesta 2006 alkaen vankilan muuttaminen museoksi on tehty kovasti töitä ja nyt vierailijoilla on mahdollisuus tarkastella elämää niin vankien kuin henkilökunnan näkökulmasta. Kierrokset historiallisissa rakennuksissa, ääninauhoitteet vankilan työntekijöiltä ja Horsensin valtionvankilan erityinen tunnelma tekevät paikasta ainutlaatuisen kokemuksen. Vankila toimii myös konserttilavana, ja muun muassa legendaarinen Metallica on esiintynyt siellä.

FÆNGSLETiin pääset helposti Scandic Bygholm Park -hotellistamme.

Modernisoitu maalaiskartano kauniissa ympäristössä.

Vain kolmen kilometrin päässä FÆNGSLETista sijaitsee Scandic Bygholm Park - modernisoitu, elegantti maalaiskartano Horsensin keskustassa. Kartano sijaitsee keskellä kaunista Bygholm Park -puistoa, jonka houkuttelevan vehreässä ympäristössä voit nauttia piknikistä. Vain noin viiden kilometrin päässä hotellista sijaitsee Horsensin taidemuseo, joka on yksi monista jännittävistä nähtävyyksistä ja seikkailuista, jotka odottavat sinua Horsensissa.