Mitä tahansa voi tapahtua Universe-seikkailupuistossa

Varaa majoitus Tanskassa



Alennusta pääsymaksusta

Vietä päivä Universe-seikkailupuistossa, jossa voi tapahtua mitä vain. Puisto tarjoaa nautinnollisen päivän ja paljon hauskaa puuhaa kaikenikäisille. Voit ostaa sisäänpääsylipun jopa 12 % alennuksella majoittuessasi Scandic Sønderborg -hotellista.

Tuoksuvatko kukat toffeelta?

Universessa ne tuoksuvat! Astu ihmeelliseen maailmaan, jossa voi tapahtua mitä vain: kukat tuoksuvat toffeelta, robotit puhuvat ja matkat ajassa taaksepäin kuuluvat arkipäivään. Leiki Pixelinen ja tämän ystävien kanssa Pixelinelandissa tai istahda katsomaan Science Cirkusta, jossa näet tulipalloja ja kuplivaa typpeä. Matkusta The Blue Cube -jäätunnelin läpi ja näe, kuinka lämpötila laskee ja seinät jäätyvät. Hyppää jollekin monista trampoliineista ja tunne, kuinka leijailet ilmassa perhosen tavoin. WaterWorksissa kaikenikäiset vesipedot voivat kokeilla haastavia vesiurheilulajeja. Maista, haista ja kerää siemeniä kasveista, puista ja kukista Bittenin puutarhassa. Muista piipahtaa tauolle johonkin puutarhan lukuisista viihtyisistä nurkkauksista.

Hotelli kauniissa luonnonmaisemassa

Hotellimme Sønderborgissa sijaitsee rauhallisessa ja luonnonkauniissa paikassa noin kolmen kilometrin päässä Sønderborgin keskustasta. Hotellin ympäristö tarjoaa lukuisia erilaisia tapoja nauttia historiallisista ja kulttuurisista vaikutelmista. Scandic Sønderborg sijaitsee lähellä Tanskan kansallissymbolia Dybbøl Milliä sekä Sønderborgin linnaa.

Varaa majoitus Tanskassa