Scandic Front, bar
Scandic Front, bar Bar Scandic Front, bar Bar

Scandic Front

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Baari

Scandic Front -hotellin baari on suosittu niin hotellivieraiden kuin paikallistenkin keskuudessa. Tapaa ystäviä ja kollegoita ja nauti mukavasta tunnelmasta.

Ota yhteyttä

+45 33133400

Hotellibaari on yksi kaupungin trendikkäimmistä kohtaamispaikoista. Tässä ilmiömäisen näyttävässä baarissa viihtyvät trendikkäimmätkin kööpenhaminalaiset. Baarissa on valittavana monia virvoittavia juomia ja pientä purtavaa. Baarissa on tilaa yhteensä 150 hengelle.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Sat 11:00-23:45, Sun Closed (Christmas closed from Dec. 23rd - 28th. New Years special event. : Fri-Sat 11:00-23:45, Mon-Thu, Sun Closed)