Hotellit Kööpenhamina

Kööpenhamina on Tanskan kuninkaallinen pääkaupunki ja maailman vanhimman monarkian koti. Tämä rento ja moderni kaupunki on ehdottomasti vierailun arvoinen - täällä voit pistäytyä kiinnostavissa kaupoissa, nauttia laadukkaasta kulttuuritarjonnasta, joka kattaa kaiken jazzista oopperaan, käydä rokokoopalatsi Amalienborgissa, nähdä Pieni merenneito -patsaan, pitää hauskaa lasten kanssa Tivolin huvipuistossa tai rentoutua Nyhavnin kanaalin rannalla.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Kööpenhamina – kaupunki, jossa on kaikki!

Elä täysillä Tanskan pääkaupungissa

Kööpenhaminassa on jokaiselle jotakin. Rakastu kaupunkiin ja sen moniin mahdollisuuksiin, olitpa sitten nuori, vanha tai jotain siltä väliltä. Tutustu kaupungin keskustan kiemurteleviin katuihin, käy kahvilla paikallisten joukossa Vesterbrossa tai katsele Kööpenhaminaa lintuperspektiivistä jostakin kaupungin monista torneista. Vieraile esimerkiksi Tivolissa ja Kööpenhaminan eläintarhassa, joissa koko perhe viettää hauskan päivän. Käy kanaaliretkellä ja ihaile renessanssiarkkitehtuuria henkiviä rakennuksia, joita on vieri vieressä uusien upeiden rakennusten, kuten Den Sorte Diamant -kirjastotalon, oopperatalon ja teatterin läheisyydessä. Jos käyt Kööpenhaminassa lämpimänä kesäpäivänä, täydellinen kohde on hiljattain avattu, lähellä kaupungin keskustaa sijaitseva Amager-ranta. Vietä ilta täällä eväsretkiseurueiden, surffareiden ja uimarien keskellä.

Pyöräillen kaupungin ympäri

Kööpenhamina on yksi maailman parhaista pyöräilykaupungeista. Kaupunginosia yhdistää pyöräilysillat, joten kaupungilla on helppo polkea ja nauttia olostaan! Lainaa polkupyörä hotellistamme ja olet valmis tutustumaan kaupunkiin: etsi mieleisesi reitti ja pyöräile kuin paikalliset.

Pohjolan gastronominen pääkaupunki

Kun puhutaan Kööpenhaminasta, ei voida olla mainitsematta ruokaa! Ympäri kaupunkia on tarjolla maailmanluokan kokemuksia kaikilla hintatasoilla. Etsitpä sitten pientä, luomuruokaa tarjoavaa viihtyisää kahvilaa tai taivaallista, mieleenpainuvaa iltaa Michelin-tason ravintolassa, löydät etsimäsi varmasti Kööpenhaminasta. Etsitkö purtavaa läheltä hotellihuoneen mukavaa sänkyä? Löydät varmasti erinomaisen aterian myös hotelliemme tarjonnasta.

Uniikkeja ostoksia

Jos kaipaat hyviä ostosmahdollisuuksia, on Kööpenhamina oikea valinta! Maailman kuuluisilla muotitaloilla on myymälät kaupungin keskustassa, mutta löydät kaupungista myös ihania, uniikkeja design-liikkeitä ja tietenkin paljon tanskalaista ja pohjoismaista designia.

Kuninkaallinen vartiosto, kruununjalokivet ja historiallinen prinssi

Monet Tanskan kauneimmista linnoista sijaitsevat Kööpenhaminassa. Kuningattaren vartioston vahdinvaihdon voi nähdä joka päivä Amalienborgin linnan edessä, jossa kuningatar perheineen asuu. Käy tutustumiskierroksella Rosenborgin linnassa ja uppoudu entisaikojen hallitsijoiden elämään. Holvissa pääset näkemään kruununjalokivet, ja jos käyt Kööpenhaminassa keväällä, et voi olla huomaamatta Rosenborgin linnan edessä kukkivia runsaita krookusistutuksia. Kronborgin linna, joka oli Shakespearen prinssi Hamletin koti, sijaitsee vain 40 minuutin matkan päässä Kööpenhaminasta.