Hotellit Kööpenhamina

Kööpenhamina on Tanskan kuninkaallinen pääkaupunki ja maailman vanhimman monarkian koti. Tämä rento ja moderni kaupunki on ehdottomasti vierailun arvoinen - täällä voit pistäytyä kiinnostavissa kaupoissa, nauttia laadukkaasta kulttuuritarjonnasta, joka kattaa kaiken jazzista oopperaan, käydä rokokoopalatsi Amalienborgissa, nähdä Pieni merenneito -patsaan, pitää hauskaa lasten kanssa Tivolin huvipuistossa tai rentoutua Nyhavnin kanaalin rannalla.

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Lisävaihtoehdot Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot

Kööpenhamina – kaupunki, jossa on kaikki!

Elä täysillä Tanskan pääkaupungissa

Kööpenhaminassa on kaikki. Valmistaudu rakastumaan kaupunkiin ja sen moniin mahdollisuuksiin, olitpa sitten nuori, vanha tai jotain siltä väliltä. Tutustu kaupungin keskustan kiemurteleviin katuihin, käy kahvilla paikallisten joukossa Vesterbrossa tai katsele Kööpenhaminaa lintuperspektiivistä jostakin kaupungin monista torneista. Kööpenhaminasta löydät muun muassa Tivolin ja Kööpenhaminan eläintarhan, joissa koko perhe voi viettää upean päivän. Käy kanaaliretkellä ja ihaile renessanssiarkkitehtuuria henkiviä rakennuksia, joita on vieri vieressä uusien upeiden rakennusten, kuten Den Sorte Diamant -kirjastotalon, oopperatalon ja teatterin kanssa. Jos käyt Kööpenhaminassa lämpimänä kesäpäivänä, täydellinen kohde on hiljattain avattu, lähellä kaupungin keskustaa sijaitseva Amager-ranta. Vietä ilta täällä eväsretkiseurueiden, surffareiden ja uimarien keskellä.

Pyöräillen kaupungin ympäri

Kööpenhamina on yksi maailman parhaista pyöräilykaupungeista. Kaupunginosia yhdistää pyöräilysillat, joten kaupungilla on helppo polkea ja nauttia olostaan! Lainaa polkupyörä jostakin Kööpenhaminan hotellistamme ja olet valmis tutustumaan kaupunkiin: etsi mieleisesi reitti ja pyöräile kuin paikalliset.

Pohjolan gastronominen pääkaupunki

Kun mainitsee Kööpenhaminan, ei voi olla mainitsematta ruokaa! Ympäri kaupunkia on tarjolla maailmanluokan kokemuksia kaikilla hintatasoilla. Etsitpä sitten pientä, luomuruokaa tarjoavaa viihtyisää kahvilaa tai taivaallista, mieleenpainuvaa iltaa Michelin-tason ravintolassa, löydät etsimäsi varmasti Kööpenhaminasta. Etsitkö purtavaa sopivan läheltä hotellihuoneen mukavaa sänkyä? Löydät varmasti erinomaisen aterian myös hotelliemme tarjonnasta.

Antaudu ostoksille

Jos etsit ostosmahdollisuuksia, on Kööpenhamina oikea valinta! Kaikilla maailman kuuluisilla muotitaloilla on myymälät kaupungin keskustassa, mutta löydät kaupungista myös uniikkeja design-liikkeitä ja tietenkin paljon tanskalaista ja pohjoismaista designia.

Kuninkaallinen vartiosto, kruununjalokivet ja historiallinen prinssi

Monet Tanskan kauneimmista linnoista sijaitsevat Kööpenhaminassa. Kuningattaren vartioston vahdinvaihdon voi nähdä joka päivä Amalienborgin linnan edessä, jossa kuningatar perheineen asuu. Käy tutustumiskierroksella Rosenborgin linnassa ja uppoudu entisaikojen hallitsijoiden elämään. Holvissa pääset näkemään kruununjalokivet, ja jos käyt Kööpenhaminassa keväällä, et voi olla huomaamatta Rosenborgin linnan edessä kukkivia runsaita krookusistutuksia. Kronborgin linna, joka oli Shakespearen prinssi Hamletin koti, sijaitsee vain 40 minuutin matkan päässä Kööpenhaminasta.

Näytä vähemmän

Kööpenhamina

Palace Hotel Copenhagen exterior facade
4.0 1626 TripAdvisor -arviot

Scandic Palace

Yövy kansainvälisessä hotellissamme, jonka vieraat saapuvat kaikista maailmankolkista ja josta avautuu näköala Kööpenhaminan Rådhuspladsenille (kaupungintalon aukiolle). Täällä sinua odottavat ylellinen ympäristö ja historia yhdessä paikassa!
Scandic Copenhagen, exterior
3.5 1608 TripAdvisor -arviot

Scandic Copenhagen

Yövy keskeisellä paikalla hotellissamme, jossa voit nauttia upeista näkymistä järville ja ihailla Kööpenhaminan kaupunkikuvaa. Poikkeuksellinen kokoushotelli – jossa on myös maanalainen pysäköintihalli.
Exterior facade
3.5 691 TripAdvisor -arviot

Scandic Webers

Ainutlaatuinen hotelli Kööpenhaminan trendikkäässä Vesterbrossa. Yövy lähellä kaupungin koko tarjontaa. Tivoli ja Kööpenhaminan pääasema ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.
Scandic Front, exterior
3.5 690 TripAdvisor -arviot

Scandic Front

Yövy paikassa, jossa ylellisyys ja mukavuus ovat etusijalla – lähellä Nyhavnia, Amalienborgia, Tanskan kuninkaallista teatteria ja parhaita ostospaikkoja. Nauti näköalasta ja rentoudu baarissa drinkin ääressä.
Exterior, facade
3.5 773 TripAdvisor -arviot

Scandic Sydhavnen

Yövy vain 10 kilometrin päässä Kööpenhaminan lentoasemasta ja 3 kilometrin päässä keskustasta. Meillä on maksuton pysäköinti ja modernit kokoustilat, joihin mahtuu jopa 275 osallistujaa.
Scandic Hvidovre,  facade
3.0 270 TripAdvisor -arviot

Scandic Hvidovre

Järjestä seuraava kokouksesi tai konferenssisi modernissa ympäristössä hotellissamme, joka sijaitsee lähellä moottoritietä ja 8 km:n päässä Kööpenhaminasta. Meillä on 200 maksutonta pysäköintipaikkaa.
Scandic Glostrup, facade
3.0 181 TripAdvisor -arviot

Scandic Glostrup

Yövy vain 10 kilometrin päässä Kööpenhaminan keskustasta hotellissa, jonne pääset helposti E55-moottoritietä ja joka tarjoaa maksuttoman pysäköinnin. Meillä on tilavat, muunneltavat kokoustilat.
Eremitage, exterior, facade
3.5 256 TripAdvisor -arviot

Scandic Eremitage

Hotelli viihtyisän Lyngbyn kaupungin keskustassa, vain 13 km päässä Kööpenhaminasta. Lyngby Storcenter on vain hissimatkan päässä. Suuri maanalainen pysäköintihalli sijaitsee hotellin alla.