Bar
Bar

Scandic Silkeborg

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Baari

Vietä ilta työtovereiden tai ystävien kanssa tässä Silkeborg-baarissa. Voit valita juomasi baarimme laajalta drinkki-, cocktail- ja tuontiolutlistalta.

Ota yhteyttä

+45 86803533

Nauti kodikkaasta ilmapiiristä tässä Silkeborg-baarissa, joka on sisustettu perinteisen pubin tavoin sohvin, himmein valoin ja mukavin tauluin. Baarimme sijaitsee hotellin pohjakerroksessa ja on siten oiva paikka rentoutumiseen drinkin äärellä nauttien kevyestä naposteltavasta ja voileivistä.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Sat 16:00-23:00, Sun Closed (Closed during Christmas from December 21st till January 2nd 2017 : Mon-Sun Closed)