JOKAINEN LAPSI ON LAHJAN ARVOINEN

Voit osallistua Joulupuu-keräykseen hotelleissamme, sillä keräämme yhdessä Joulupuu ry:n kanssa joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille Suomessa.LAHJOITA JOULUMIELI LAPSELLE

Joulupuu ry:n virallisena kansallisena kumppanina olemme mukana joululahjakeräyksessä, sillä sosiaalinen vastuullisuus on meille tärkeä asia. Jokainen lahjoitus tuo joulumielen – se voi olla saajalleen ainoa! Lahjat menevät suoraan perheille ja lapsille sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja.

Sinäkin voit olla joulun tähti ja osallistua keräykseen hotellissamme! 

Voit osallistua joko tuomalla lahjan hotellimme keräyspisteeseen tai antamalla eJoulupuun kautta rahalahjoituksen. Lahjoitetuilla varoilla ostetaan Joulupuu-keräykseen Scandic- ja Hilton -hotellilahjakortteja illallisen kera. 

Lahja – toimi näin:

Tuo keräykseen käyttämätön lahja – ostettu tai itse tehty. Kiinnitä lahjaan Joulupuu-pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan iän, sukupuolen sekä lahjan sisällön. Keräykseen ei voi lahjoittaa käytettyjä lahjoja, arpoja tai muita veikkaustuotteita eikä päihteitä.

Rahalahjoitus hotellilahjakortteja varten:

Kirjoita lisätiedot-kenttään teksti "Scandic 2021 paikkakunta" eli esim. Scandic 2021 Helsinki. (Hilton-hotelleissa ”Hilton 2021 paikkakunta”). Kirjoita paikkakunta-sanan kohdalle, minkä paikkakunnan perheille haluat lahjakortin osoittaa.

Joulupuu-kohteet

Joulupuu-keräykseen voi osallistua Scandic-hotelleissa seuraavilla paikkakunnilla. Ota yhteyttä hotelliin tarkistaaksesi keräyksen ajankohta.

Helsinki

Tampere

Turku

Espoo

Hyvinkää

Hämeenlinna

Joensuu

Jyväskylä

Kemi

Kouvola

Kuopio

Lappeenranta

Oulu

Pori

Ruka

Seinäjoki

Vantaa