SCANDIC GO

Olemme innoissamme uudesta Scandic Go -tuotemerkistämme – fiksu urbaani hotellielämys, joka sisältää kaiken olennaisen hyvään hintaan, oivaltavasti ja ympäristöystävällisesti. Sopiva valinta sinulle, joka haluat matkustaa ja käyttää matkabudjettiasi majoituksen sijaan elämyksiin.Scandic Go:ssa hoidat kaiken tarpeellisen puhelimellasi ja digtaalisesti: varaa majoitus, kirjaudu sisään ja ulos, maksa ja tilaa ruokaa, juomia sekä aamiaista. Näin saat sujuvan kokemuksen, joka on täydellisesti hallinnassasi. Virtaviivainen hotelli, jonka palvelut ovat saatavillasi aina, kun haluat. Tarvittaessa olemme kuitenkin paikalla ja autamme mielellämme.

Nauti street food -tyylistä ruokaa sekä juomia loungen baarissa tai nappaa ne mukaasi noutopisteestä. Varhain aamulla, myöhään illalla ja kaikkina aikoina tällä välillä. 

Haluamme tehdä matkastasi mahdollisimman sujuvan. Pakkaa vain käsimatkatavarat ja jätä ylimääräinen kotiin. Meiltä löydät kylpytuotteet, pesutuvan ja lounge-automaatissa on valikoima tarvikkeita siltä varalta, että jotain unohtui kotiin.