Scandic Go nyt avoinna

Olemme todella iloisia saadessamme kertoa uusimmasta hankkeestamme – fiksusta urbaanista hotellielämyksestä, joka sisältää kaiken olennaisen hyvään hintaan, oivaltavasti ja ympäristöystävällisesti. Sopiva valinta sinulle, joka haluat matkustaa ja käyttää matkabudjettiasi majoituksen sijaan elämyksiin.Scandic Go on uusi tuotemerkki ja osa Scandicia

ENSIMMÄINEN SCANDIC GO nyt avoinna

  • Scandic Go, Tukholma 
    Hotelli sijaitsee kaupungin ytimessä Norra Bantorgetin vieressä Norrmalmilla, vain lyhyen kävelymatkan päässä Central Stationilta. Se on ihanteellinen valinta, kun haluat nauttia Tukholman vilkkaasta kaupunkielämästä.

    Meillä hoidat kaiken tarpeellisen puhelimellasi. Tee varaus, kirjaudu sisään ja ulos, maksaa ja tilaa ruokaa, juomia sekä aamiaista. Tarvittaessa olemme kuitenkin paikalla ja autamme mielellämme.

    Ruoat ja juomat voit tilata ja maksaa puhelimellasi.Syö paikan päällä tai nappaa mukaan. Tarjolla on herkullista ruokaa street food -menultamme ympäri vuorokauden.

    Haluamme tehdä matkastasi mahdollisimman sujuvan. Pakkaa vain käsimatkatavarat ja jätä ylimääräinen kotiin. Pidämme sinusta huolen. Meiltä löydät kylpytuotteet, pesutuvan ja lounge-automaatissa on valikoima tarvikkeita siltä varalta, että jotain unohtui kotiin.