Liity Sports Card -jäseneksi

Sports Card on tarkoitettu joukkueenjohtajille, valmentajille sekä muille aktiivisesti urheilutoiminnassa mukana oleville. Jäsenyys on henkilökohtainen ja antaa sinulle ja joukkueellesi mahdollisuuden yöpyä hotellissa edullisesti ja mukavasti.Sports Card -jäsenyyden edut:

  • Hyvät unet - majoitus alk. 31 €/hlö/vrk jaetussa kolmen hengen huoneessa
  • Energiaa - runsas aamiainen, edulliset sport-ateriat
  • Taktiikkapalaverit - mahdollisuus kokoushuoneen käyttöön (pyydettäessa hotellissa  ja varaustilanteen salliessa)
  • Hyvät yhteydet - langaton internetyhteys kaikissa tiloissa
  • Lihaskunto ja rentoutuminen - hotellin kuntohuoneen ja aamu- ja/tai iltasauna (hotellista riippuen) käyttöoikeus
  • Kick back - majoittuessa Suomessa saatte 5 % kick-back lahjakortin etukäteen ennakkolaskulla/paikan päällä pankki/luottokortilla maksetuista palveluista.

Rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistusviestin, jossa näkyy urheilulajisi varausnumero. Säilytä viesti, koska se tulee esittää hotellissa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jäsenyys on kortiton. Liittymällä Sports Card -jäseneksi hyväksyt samalla Scandicin uutiskirjeiden vastaanottamisen. Jos et halua vastaanottaa uutiskirjeitä voit peruuttaa tilauksen uutiskirjeessä olevan linkin kautta.

Kun liityt Sports Card -jäseneksi Scandic kerää ja käsittelee henkilötietojasi hallinoidakseen jäsenyyttäsi ja tarjotakseen etuja esimerkiksi lähettämällä ajankohtaisia viestejä (esimerkiksi tekstiviestitse tai sähköpostitse) ja tarjouksia Scandicilta ja valituilta yhteistyökumppaneilta. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.