Scandic Sports -jäsenyys

Scandic Sports on tarkoitettu joukkueenjohtajille, valmentajille sekä muille aktiivisesti urheilutoiminnassa mukana oleville. Jäsenyys on henkilökohtainen ja antaa sinulle ja joukkueellesi mahdollisuuden yöpyä hotellissa edullisesti ja mukavasti.

Liity Scandic Sports -jäseneksiRekisteröitymisen jälkeen saat vahvistusviestin, jossa näkyy urheilulajisi varausnumero. Säilytä viesti, koska varausnumero tulee esittää hotellissa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jäsenyys on kortiton. Liittymällä Scandic Sports -jäseneksi hyväksyt samalla Scandic Sports -uutiskirjeen vastaanottamisen. Jos et halua vastaanottaa uutiskirjeitä voit perua tilauksen uutiskirjeessä olevan linkin kautta.

Scandic Sports -jäsenyyden edut

  • Hyvät unet - majoitus alk. 31 €/hlö/vrk jaetussa neljän hengen huoneessa
  • Energiaa - runsas aamiainen, edulliset sport-ateriat
  • Taktiikkapalaverit - mahdollisuus kokoushuoneen käyttöön (pyydettäessa hotellissa  ja varaustilanteen salliessa)
  • Hyvät yhteydet - langaton internetyhteys kaikissa tiloissa
  • Lihaskunto ja rentoutuminen - hotellin kuntohuoneen ja aamu- ja/tai iltasauna (hotellista riippuen) käyttöoikeus
  • Scandic Sports -arvolahjakortti - majoittuessa Suomessa saatte 5 % arvolahjakortin etukäteen ennakkolaskulla/paikan päällä pankki/luottokortilla maksetuista palveluista kun varauksen kokonaishinta ylittää 400 €.

Kun liityt Scandic Sports -jäseneksi Scandic kerää ja käsittelee henkilötietojasi hallinoidakseen jäsenyyttäsi ja tarjotakseen etuja esimerkiksi lähettämällä ajankohtaisia viestejä (esimerkiksi tekstiviestitse tai sähköpostitse) ja tarjouksia Scandicilta ja valituilta yhteistyökumppaneilta. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Liity Scandic Sports -jäseneksi