Liity Scandic Sports -jäseneksi

Scandic Sports on tarkoitettu joukkueenjohtajille, valmentajille sekä muille aktiivisesti urheilutoiminnassa mukana oleville. Jäsenyys on henkilökohtainen ja antaa sinulle ja joukkueellesi mahdollisuuden yöpyä hotellissa edullisesti ja mukavasti.Scandic Sports -jäsenyyden edut:

  • Hyvät unet - majoitus alk. 29 €/hlö/vrk jaetussa kolmen hengen huoneessa
  • Energiaa - runsas aamiainen, edulliset sport-ateriat
  • Taktiikkapalaverit - mahdollisuus kokoushuoneen käyttöön (pyydettäessa hotellissa  ja varaustilanteen salliessa)
  • Hyvät yhteydet - langaton internetyhteys kaikissa tiloissa
  • Lihaskunto ja rentoutuminen - hotellin kuntohuoneen ja aamu- ja/tai iltasauna (hotellista riippuen) käyttöoikeus
  • Scandic Sports -arvolahjakortti - majoittuessa Suomessa saatte 5 % arvolahjakortin etukäteen ennakkolaskulla/paikan päällä pankki/luottokortilla maksetuista palveluista kun varauksen kokonaishinta ylittää 400 €.

Rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistusviestin, jossa näkyy urheilulajisi varausnumero. Säilytä viesti, koska varausnumero tulee esittää hotellissa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jäsenyys on kortiton. Liittymällä Scandic Sports -jäseneksi hyväksyt samalla Scandicin uutiskirjeiden vastaanottamisen. Jos et halua vastaanottaa uutiskirjeitä voit peruuttaa tilauksen uutiskirjeessä olevan linkin kautta.

Kun liityt Scandic Sports -jäseneksi Scandic kerää ja käsittelee henkilötietojasi hallinoidakseen jäsenyyttäsi ja tarjotakseen etuja esimerkiksi lähettämällä ajankohtaisia viestejä (esimerkiksi tekstiviestitse tai sähköpostitse) ja tarjouksia Scandicilta ja valituilta yhteistyökumppaneilta. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.