Scandic Sports -jäsenyys

Scandic Sports on tarkoitettu urheilijoille, joukkueenjohtajille, valmentajille sekä muille aktiivisesti urheilutoiminnassa mukana oleville. Sports-jäsenyys on henkilökohtainen ja antaa sinulle sekä joukkueellesi mahdollisuuden yöpyä hotellissa edullisesti ja mukavasti.

Liity Scandic Sports -jäseneksiRekisteröitymisen jälkeen saat vahvistusviestin, jossa näkyy urheilulajisi varausnumero. Säilytä viesti, koska varausnumero tulee esittää hotellissa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jäsenyys on kortiton. Liittymällä Scandic Sports -jäseneksi hyväksyt samalla Scandic Sports -uutiskirjeen vastaanottamisen. Jos et halua vastaanottaa uutiskirjeitä voit perua tilauksen uutiskirjeessä olevan linkin kautta.

Scandic Sports -jäsenyyden edut

  • Hyvät unet - majoitus sports-hinnalla
  • Energiaa - runsas aamiainen, edulliset sport-ateriat
  • Taktiikkapalaverit - mahdollisuus kokoushuoneen käyttöön (pyydettäessa hotellissa  ja varaustilanteen salliessa)
  • Hyvät yhteydet - langaton internetyhteys kaikissa tiloissa
  • Lihaskunto ja rentoutuminen - hotellin kuntohuoneen ja aamu- ja/tai iltasauna (hotellista riippuen) käyttöoikeus
  • Scandic Sports -arvolahjakortti - ryhmävarauksen yhteydessä saatte 5 % arvolahjakortin etukäteen ennakkolaskulla/paikan päällä pankki/luottokortilla maksetuista palveluista kun varauksen kokonaishinta ylittää 400 €. Voimassa hotelleissa Suomessa.

Kun liityt Scandic Sports -jäseneksi Scandic kerää ja käsittelee henkilötietojasi hallinoidakseen jäsenyyttäsi ja tarjotakseen etuja esimerkiksi lähettämällä ajankohtaisia viestejä (esimerkiksi tekstiviestitse tai sähköpostitse) ja tarjouksia Scandicilta ja valituilta yhteistyökumppaneilta. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Liity Scandic Sports -jäseneksi