Varaa

Varaa kokoustila helposti ja nopeasti

Nyt varaat kokouksen vain muutamassa minuutissa netissä! Täytä kokouksesi tiedot ja näet tarjonnan sekä hinnat saman tien. Saat vahvistuksen sähköpostiisi heti kun olet viimeistellyt varauksesi.

Näin varaat kokouksen netissä

  1. Täytä sivun yläreunassa kohde tai haluamasi hotelli, päivämäärä, aloitus- ja päättymisaika sekä osallistujien lukumäärä. Jos sinulla on varauskoodi, täytä se varauskoodi-kenttään. Klikkaa Hae.  2. Valitse hotelli joko luettelosta tai suoraan kartalta. Hotelleissa, joissa lukee ”Saatavilla heti”, on kokoustiloja, jotka voit varata suoraan netissä. Muihin hotelleihin ja tiloihin voit lähettää tarjouspyynnön.

  3. Näet kaikki hakuusi sopivat kokoustilat. Valitsemalla hotellin, näet lisätietoja tilasta ja tilavarusteluista. Kun olet valinnut kokoustilan, klikkaa Varaa/Lähetä tarjouspyyntö.

  4. Tämän jälkeen voit viimeistellä varauksesi. Valitse maksutapa, täytä yhteystietosi ja valitse haluamasi lisäpalvelut (ruoka ja juomat). Voit myös kertoa meille tilaisuuteesi liittyviä lisätietoja.

  5. Saat heti vahvistuksen varauksestasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos varasit kokoustilan ensimmäistä kertaa netissä, sinua pyydetään vahvistamaan sähköpostiosoitteesi.

Varauksesi on nyt valmis, tervetuloa vieraaksemme!

Kokousvarauksen muutos tai peruutus

Suosittelemme tekemään muutokset ja peruutukset saamasi varausvahvistus-sähköpostin kautta klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Voit myös halutessasi soittaa meille puh. +358 300 870 888 (puhelun hinta 0,26 €/min + pvm/mpm).

Voit muuttaa tai perua varauksesi peruutusehtojen puitteissa (vahvistetuissa varauksissa jopa 72 tuntia ennen saapumista). Tarjouspyyntönä tehtyihin varauksiin löydät varauksestasi sitä koskevat peruutusehdot. Peruutusehtojen vastaisesti muutetuista tai perutuista varauksista veloitetaan varausehtojen mukainen maksu.

Kokoustilojen varaus netissä on mahdollista hotelleihimme ympäri Suomen sekä Pohjoismaihin, Saksaan ja Puolaan.