Voita parempi aamiainen -kuvakilpailu

Voita parempi aamiainen kahdelle tagaamalla #parempiaamu, #scandichotels ja #kilpailu julkaisemiisi herkullisiin aamiaiskuviin Instagramissa.

Jaa Scandicin parempi aamiaishetki ja voit voittaa aamiaisen kahdelle valitsemassasi Scandic-hotellissa Suomessa. Scandicin aamiainen on runsas ja entistä parempi - siihen sisältyy sekä gluteenittomia että vegaani- ja allergiaystävällisiä tuotteita.

Mitä voin voittaa?

Arvomme joka kuukausi 31.12.2017 saakka:

  • Kahden hengen hotelliaamiaislahjakortin (2 kpl aamiaislahjakorttia), joka on voimassa Scandicin hotelleissa Suomessa lukuunottamatta Scandic Paasi, Scandic Forssa ja Scandic Vierumäki -hotelleja.
  • Jaamme kuvasi Scandicin sosiaalisen median kanavissa kuten Instagram ja Facebook sekä Scandicin nettisivulla. 

Miten voin osallistua?

  • Julkaise aamiaisaiheinen kuva Instagramissa tai postaa kuva Scandic Suomen Facebook-sivulle ja tagaa se #parempiaamu, #scandichotels sekä #kilpailu.
  • Lisäämällä tagin #kilpailu annat meille luvan jakaa kuvasi Scandicin sosiaalisen median kanavissa.
  • Pidä profiilisi julkisena kilpailun ajan, jotta voimme nähdä kuvasi.
  • Kiva, jos myös seuraat meitä Instagramissa @scandicsuomi

Milloin ja miten julkaisemme voittajat?

  • Arvomme voittajat joka kuukauden ensimmäinen arkipäivä. Kilpailuun voi osallistua kuukauden viimeiseen päivään asti.
  • Kilpailun voittajille ilmoitetaan yksitysiviestillä tai kommentoimalla kuvaa Instagramissa tai Facebookissa. Kuva voidaan jakaa myös Instagramissa @scandicsuomi -tilillä tai Scandic Suomen Facebook-sivulla.

Säännöt ja ehdot
Tuomarina toimii Scandic Hotels Oy:n markkinointiosasto. Päätöksestä ei voi valittaa. Julkaisemalla kuvan/videon Scandicin paremmasta aamiaishetkestäsi ja tagaamalla se #parempiaamu, #scandichotels sekä #kilpailu hyväksyt nämä kilpailun säännöt ja ehdot. Arvomme voittajan joka kuukauden ensimmäinen arkipäivä. Kilpailuun voi osallistua kuukauden viimeiseen päivään asti. Kilpailun voittajille ilmoitetaan yksityisviestillä tai kommentoimalla kuvaa Instagramissa tai Facebookissa. Kuva voidaan myös jakaa Instagramissa @scandicsuomi -tilillä tai Scandic Suomen Facebook-sivulla. Voittajan tulee olla Scandiciin yhteydessä kolmen (3) päivän sisällä voittoilmoituksesta, jotta voimme lähettää aamiaislahjakortin. Scandic Hotels Oy jakaa voittajan kuvan/videon Scandicin sosiaalisen median kanavissa kuten Instagram ja Facebook sekä Scandicin nettisivulla, jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla. Muistathan pitää Instagram-profiliilisi julkisena kilpailun ajan. Jos profiilisi on yksityinen tuomaristo ei voi nähdä postaustasi. Osallistumalla kilpailuun takaat myös, että olet itse ottanut kuvan, kuvaoikeudet kuvan julkaisemiseen Scandicin sosiaalisen median kanavissa ovat kaikilta osin kunnossa ja kuva ei loukkaa kenenkään yksityisyyttä. Scandic Hotels Oy ei ole millään tavoin vastuussa kilpailun yhteydessä Instagramissa tai Facebookissa julkaistuista kuvista/videoista. Osallistujat ovat itse vastuussa kuvistaan/videoistaan ja niihin liittyviin mahdollisiin vaateisiin. Osallistujien tulee kunnioittaa Instagramin ja Facebookin yleisiä ehtoja ja sääntöjä. Facebook ei sponsoroi, ylläpidä, ole mukana tai ole hyväksynyt tätä kilpailua. Kilpailuun voi osallistua vain 18 vuotta täyttäneet. Scandic Hotels Oy:n työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun. Scandic Hotels Oy ei vastaa mahdollisista arvontaveroista.