#latuelämää kuvakilpailu

Latuja löytyy ympäri Suomen, aivan kuten Scandic-hotelleja. Kerro missä hiihdät, jaa kuva ja voit voittaa VIP-paketin kahdelle Salpausselän kisoihin.

Missä Suomessa sijaitsee suosikkilatusi?

Scandicin #latuelämää-kuvakilpailussa haemme suomalaisten suosikkilatuja. Ilmianna oma lempireittisi ja voit voittaa VIP-paketin* kahdelle Salpausselän kisoihin 9.2.2019. Kisoissa pääset aitiopaikoilta seuraamaan miesten ja naisten maastohiihdon sprintti -finaalia ja kannustamaan Suomen hiihtäjiä voittoon!

Osallistu kilpailuun

  • Ota luova ja innostava kuva hiihtoreissultasi
  • Julkaise kuva Instagramissa tai Facebookissa ja kerro missä hiihtolatu sijaitsee 
  • Tagaa kuva #scandichotels #latuelämää #maastohiihto #kilpailu

Valitsemme voittajan 20.1.2019 mennessä kaikkien osallistuneiden joukosta. Olemme yhteydessä voittajaan yksityisviestillä. Muistathan pitää profiilisi julkisena kilpailun ajan.

Kilpailun säännöt ja ehdot

*Salpausselän VIP-paketti kahdelle sisältää Lumi Lounge VIP-passin sekä rannekkeet, joihin sisältyy mm. pääsy kaikille katsomoalueille ja lämpimät lounge-tilat, joihin on vapaa kulku koko päivän. Loungessa on tarjolla seisova pöytä, jossa mutkatonta ja lämmittävää kisapäivän evästä, oma anniskelualue, maksuton narikkapalvelu, TV:t, joista voit seurata kisoja, omat wc-tilat ja ystävällisten Lounge-hostien palvelut. Pakettiin ei sisälly alkoholijuomia.

#latuElämää