Kilpailu on päättynyt

Kiitos kaikille osallistuneille. Tuomaristo arpoo voittajan ja ilmoittaa voittajalle yksityisviestillä tai sähköpostitse pian.Kilpailu on päättynyt

Arvonnan säännöt
Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä ehdot. Kilpailun järjestää Scandic Hotels Oy, jäljempänä Scandic. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, vähintään 18-vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien Scandicin työntekijät tai heidän perheenjäsenet.
Voittaja arvotaan kaikkien vastauksen antaneiden kesken 20.4. Voittaja saa käyttöönsä yhden Standard-hotellihuoneen työtilaksi yhden työviikon ajaksi (arkisin), joka päivä klo 8-18 voittajan valitsemassa Scandic-hotellissa missä palvelu on tarjolla. Palkinnon arvo on noin 295 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Palkinto tulee lunastaa ja käyttää 31.5.2020 mennessä.
Kilpailuun voi osallistua Scandicin nettisivulla osoitteessa scandichotels.fi/kilpailu tai kommentoimalla kilpailuaiheista postausta Scandicin Facebook-sivulla 9.-19.4.2020 välisenä aikana. Facebook ei ole osallisena kilpailussa. 
Scandic ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla tai yksityisviestillä. Voittajan nimi julkaistaan Scandicin viestinnässä. Muistathan pitää Facebook -profiilisi julkisena kilpailun ajan, jos osallistut sitä kautta, jotta voimme olla yhteydessä sinuun mahdollisen voiton johdosta. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 24 h kuluessa arvomme uuden voittajan.
Scandic ei vastaa mahdollisista arvontaveroista. Palkinto ei sisällä matkoja kohteeseen tai majoitusta. Scandic säilyttää henkilötietoja tietosuojaselosteen ja voimassa olevan lain mukaan.