Voita parempi aamiainen

Runsas aamiainen pitkän kaavan mukaan hyvän ystävän kanssa on loistava aloitus päivälle!

Scandicin aamiainen on runsas ja entistä parempi - siihen sisältyy sekä gluteenittomia että vegaani- ja allergiaystävällisiä tuotteita.

Mitä voin voittaa?

Kahden hengen hotelliaamiaislahjakortin (2 kpl aamiaislahjakorttia), joka on voimassa Scandicin hotelleissa Suomessa lukuunottamatta Scandic Paasi ja Scandic Forssa -hotelleja.

Miten voin osallistua?

  • Osallistu kommentoimalla Scandic Suomi Facebook -sivulla julkaistuun kilpailupostaukseen kertomalla meille hotelliaamiaisen kohokohdan.
  • Kiva, jos myös tykkäät sivustamme Scandic Suomi Facebookissa.

Milloin ja miten julkaisemme voittajat?

  • Arvomme voittajan 5.3. mennessä osallistuneiden kesken. 
  • Kilpailun voittajille ilmoitetaan yksitysiviestillä Facebookissa. 

Säännöt ja ehdot
Arvonnan suorittaa Sandic Hotels Oy:n markkinointiosasto. Päätöksestä ei voi valittaa. Kommentoimalla Ystävänpäiväpostaukseen hyväksyt nämä kilpailun säännöt ja ehdot. Arvomme voittajan 5.3. kommentin jättäneiden kesken. Kilpailuun voi osallistua 5.3. klo 23.59 asti. Kilpailun voittajille ilmoitetaan yksityisviestillä Facebookissa. Voittajan tulee olla Scandiciin yhteydessä kolmen (3) päivän sisällä voittoilmoituksesta, jotta voimme lähettää aamiaislahjakortin. Scandic Hotels Oy voi jakaa voittajan tiedot Scandicin sosiaalisen median kanavissa kuten Instagram ja Facebook sekä Scandicin nettisivulla. Osallistujien tulee kunnioittaa Facebookin yleisiä ehtoja ja sääntöjä. Facebook ei sponsoroi, ylläpidä, ole mukana tai ole hyväksynyt tätä kilpailua. Kilpailuun voi osallistua vain 18 vuotta täyttäneet. Scandic Hotels Oy:n työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun. Scandic Hotels Oy ei vastaa mahdollisista arvontaveroista.