Scandic ja Karma Ruotsissa – säästetään ruokaa yhdessä

Voit ostaa päivän aamiaiselta, lounaalta, kokoustarjoiluista ja illallisilta jäänyttä ruokaa vähintään puoleen hintaan Ruotsissa sijaitsevista hotelleistamme. Muutamalla Karma-sovelluksen klikkauksella säästät ruokaa, joka heitettäisiin muuten pois.Karma – ruokaHÄVIKKIÄ vähentävä sovellus

Scandic on ensimmäinen Karman digitaaliseen palveluun liittynyt hotelliketju Ruotsissa. Yhteistyö Karman kanssa kattaa koko Ruotsin alueen, ja tähän mennessä Scandicilla mukana on noin 40 hotellia. Sovelluksesta näet nopeasti ja helposti, missä lähelläsi on säästettävää ruokaa. Ostat haluamasi ruoan ja noudat sen sitten määräaikaan mennessä.

Tavoitteemme Karman kanssa

Säästämällä ruokaa Karman kanssa autat vähentämään ruokajätettä ja luomaan kestävämmän yhteiskunnan.

”Tavoitteenamme on, että kaikki ravintolamme Ruotsissa tekisivät yhteistyötä Karman kanssa. Tällä tavalla meidän on helppoa vähentää jätettä ja panostaa osaltamme parempaan ympäristöön. Ruoka tulisi syödä – ei heittää pois. Tällä tavoin asiakkaamme ja vieraamme voivat ostaa hyvää ruokaa edulliseen hintaan”, Scandicin Ruotsin ravintolaliiketoiminnan johtaja Thomas Fankl kertoo.

Karma-sovelluksen voi ladata iPhonella, iPadilla ja iPodilla App Storesta sekä Androidilla Google Playstä.