Uusi elämyspalvelu

Nyt voit yhdistää ikimuistoisen elämyksen hotellivierailuusi yhteistyökumppanimme Toristyn kattavasta valikoimasta. Scandic Friends -jäsenenä saat nyt 10 % alennuksen upeasta aktiviteetista Helsingissä tai Rovaniemellä!Lisää ikimuistoinen kokemus vierailuusi

Koe jännittävä päivä koirasusien kanssa

Yhdistä Rovaniemi-lomaasi vierailu koirasusifarmilla Ranualla (tunnin ajomatka Rovaniemeltä) ja tutustu älykkäiden koirasusien maailmaan. Vierailuun sisältyy mm. tutustumista koirasusiin, tietoa niistä, sekä vaellus koirasusien kanssa. Tämän jälkeen kokoonnutaan nuotiolle kertaamaan päivän kokemuksia, syödään lounas, juodaan kahvit ja seurataan raukeita koirasusia.

Koe upea Helsinki Airbus-helikopterilennolla

Kruunaa Helsinki-vierailusi ainutlaatuisella helikopterilennolla. Lennon aikana kierrämme kaikki kaupungin merkittävimmät nähtävyydet ja piipahdamme myös saaristossa ihailemassa upeita maisemia. Elämyslennot operoidaan uudella ja turvallisella Airbus-helikoptereilla.

Jos et vielä ole Scandic Friends -jäsen, liity nyt maksutta ja hyödynnä etu!

Ehdot ja säännöt
10 % jäsenalennus on voimassa Scandic Friends -jäsenille 31.3.2022 asti. Paikkoja on rajoitetusti. Palvelut ovat varattavissa Toristy-sivuston kautta. Varaamiisi palveluihin sovelletaan kulloisenkin palveluntarjoajan varaus- ja peruutusehtoja.