Henkilöstöedut

Pohjoismaiden suurimpana hotelliyrityksenä meillä on mahdollisuus tarjota tiimiläisillemme runsaat ja monipuoliset henkilöstöedut.

Välitämme. Aidosti.

Hotelleissamme viihdytään ja voidaan hyvin – tämä koskee niin vieraitamme kuin tiimiläisiämme. Haluamme, että meistä jokainen tulee töihin hyvillä mielin joka päivä. Hyvän mielen taustalla vaikuttavat kaikki reiluista työehdoista loistavaan työporukkaan, hyvistä henkilöstöeduista erinomaiseen yhteishenkeen ja siihen, että olemme erityisen ystävällisiä niin toisiamme kuin yhteistä planeettaamme kohtaan. Meillä saat olla oma itsesi tai tulla sellaiseksi kuin haluat. 

Sinä, ystäväsi ja perheesi saatte alennuksia ruokaillessanne ja yöpyessänne hotelleissamme. Tarjoamme sinulle myös työterveyspalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntaetuja. Lisäksi saat lukuisia etuja ja alennuksia kumppaneiltamme.

Työskentelemällä Scandicilla saat myös mahdollisuuden ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen, terveellistä ruokaa työpaikalla ja mahdollisuuden käyttää hotelliemme kuntoilutiloja.

Tervetuloa tiimiimme!