Housekeeping manager haluaa panostaa hyvään työilmapiiriin ja siihen, että töissä on mukavaa

Angela André, Housekeeping Manager, Scandic Norra Bantorget, Ruotsi.

Katso avoimet työpaikat



Angela André aloitti uransa Scandicilla siivouspalvelujen assistenttina ja työskentelee nyt Housekeeping Managerina Scandic Norra Bantorgetissa Tukholmassa. Hän haki töitä Scandicista, kun hänen aiempi työnantajansa, kilpaileva hotelliketju, ajautui ongelmiin talouskriisin aikana.
– Olen aina pitänyt hotellialalla työskentelemisestä, mutta halusin tehdä töitä suuremmassa ja vakaammassa organisaatiossa, joka tarjoaa paremmat kehittymismahdollisuudet.

Mitä tarvitset, että olet onnellinen työpaikalla?

– Minun on voitava olla ylpeä siitä, mitä teen. On myös tärkeää, että tiimiläiseni ovat onnellisia. Olen hyvin tyytyväinen tietäessäni, että he ovat onnellisia ja tekevät työnsä hyvin.

Mitä ominaisuuksia arvostat eniten työntekijöissäsi?

– Tunnollisuutta ja tiimityöskentelytaitoja. Minulla on 20 tiimiläistä, ja minun on voitava luottaa heihin. Meidän on myös kyettävä kommunikoimaan ja meillä on oltava hauskaa yhdessä.

Miksi suosittelisit Scandicia työnantajana?

– Scandic tarjoaa minulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisella tasolla. Tarjolla on sisäisiä kursseja ja koulutusohjelmia sekä suuressa hotelliketjussa työskentelyn mukanaan tuomaa joustavuutta. Scandic-hotelleja on pelkästään Tukholmassa 24.

Milloin nautit työstäsi eniten?

– Koko ajan. Nauramme jatkuvasti. Nautin työskentelemisestä erilaisten ihmisten kanssa, sekä asiakkaiden että työtoverien. Kesällä saamme usein asiakkaita ulkomailta. Minua innostavat heidän kokemuksensa, tarpeensa ja toiveensa. Meillä on joka aamu ennen töiden aloittamista yhteinen kymmenen minuutin jumppahetki. Tämä on hieman epätavallista, mutta se on hieno tapa aloittaa päivä positiivisesti!

Katso avoimet työpaikat