Lisäarvoa vieraillemme tuovat yhteistyökumppanitÆldre Sagen

Ældre Sagen on poliittisesti sitoutumaton järjestö, jolla on Tanskassa yli 800 000 jäsentä. Scandic tekee Tanskassa LIC:n kanssa yhteistyötä markkinoinnissa ja myynnissä. Tarjoamme heidän jäsenilleen alennuksen, kun he yöpyvät hotelleissamme.

Edderkoppen-teatteri

Edderkoppen-teatteri sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Scandic St. Olavs Plass -hotelli, joten se on luonteva yhteistyökumppani. Se tarjoaa vieraillemme elämyksiä ja viihdettä heidän yöpyessään Scandic-hotellissa.

Innovation Norway

Innovation Norway on valtakunnallinen järjestö, joka markkinoi Norjaa matkailukohteena kaikilla markkinoilla. Scandic on aktiivinen yhteistyökumppani monissa sen matkailua edistävissä projekteissa.

Junibacken

Junibacken on talo täynnä tarinoita, naurua, tuttuja hahmoja ja kepposia. Satujuna on tärkeä osa Junibackenia: sillä matkustetaan Astrid Lindgrenin ihanien satujen halki, ja matkalla tavataan myös monia muita kuuluisia hahmoja, kuten Mikko Mallikas, Viiru ja Pesonen sekä Masa Mainio. Yhteistyö Junibackenin kanssa mahdollistaa sen, että voimme tarjota lasten kanssa matkustaville vieraille hauskemman kokemuksen heidän yöpyessään Scandic-hotellissa Tukholmassa.

Lantmännen

Lantmännen on yksi Pohjoismaiden suurimmista ruoka-, energia- ja maatalousyrityksistä. Scandic tekee yhteistyötä Lantmännenin kanssa, mihin sisältyy sen luotto- ja alennuskorttiin, Agrolkortet, liittyvät edut. Voimme viestiä tarjouksista heidän kuukausittain lähetettävien laskujensa sekä internetsivujen kautta. Scandic on myös kehittänyt yhdessä Lantmännen AXA:n kanssa erityisiä urheilijoille sopivia aterioita.

LIC

LIC on tanskalais-ruotsalaisomisteinen rahoitusalan organisaatio, jonka tavoitteena on tarjota jäsenilleen erikoistarjouksia monista eri tavaroista ja palveluista. Organisaatio perustettiin vuonna 1952. Nykyään siihen kuuluu yli 285 000 jäsentä. Scandic tekee LIC:n kanssa yhteistyötä Tanskassa markkinoinnissa ja myynnissä. Tarjoamme heidän jäsenilleen alennuksen, kun he yöpyvät hotelleissamme.

Mecenat

Mecenat AB helpottaa opiskelijoiden elämää tarjoamalla alennuksia ja etuja, joista on hyötyä opintojen aikana. Mecenat AB myöntää Mecenatkortet-opiskelijakortin yhteistyössä Ruotsin opiskelijaliittojen kanssa. Mecenatkortet-kortti on aina ilmainen sekä opiskelijoille että opiskelijaliitoille. Scandic tarjoaa tälle kohderyhmälle majoitusta opiskelijahinnoin. Edun saamiseksi sisäänkirjautumisen yhteydessä on näytettävä voimassa oleva Mecenatkortet-kortti.

Stadium

Stadium-konsepti sai alkunsa vuonna 1974, ja nykyään Ruotsissa ja Suomessa on noin sata Stadium-myymälää. Olemme yhteistyökumppanina Stadium Sports Camp -leirillä, joka on valtakunnallinen 11–14-vuotiaille tarkoitettu urheiluleiri. Tarkoituksenamme on myös laajentaa yhteistyötämme.

Stockholm Visitors Board

Stockholm Visitors Board AB:n tehtävänä on koota julkisen ja yksityisen sektorin resurssit paikallisesti ja koordinoida Tukholman markkinointia yhteisen ”Tukholma – Skandinavian pääkaupunki” -brändin alla. Stockholm Visitors Board toimii neljällä liiketoiminta-alueella: Vapaa-ajan matkailu, kokoukset ja kongressit, tapahtumat, turistipalvelu ja kohdehenkilökunta. Se toteuttaa joka vuosi yli sata markkinointiprojektia Ruotsissa ja 15:llä eri ulkomaisella markkina-alueella yhteistyössä matkailualan kanssa. Scandic järjestää Stockholm Visitors Boardin kanssa työpajoja ja messuja.

ICA Group

ICA Group on yksi Pohjoismaiden johtavista valintamyymäläketjuista, jolla on noin 2 300 omaa ja franchising-myymälää Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Scandic tekee tiivistä yhteistyötä ICA:n kanssa ICA-kortin kautta, jonka esittämällä jäsenet saavat Scandicilta ainutlaatuisia tarjouksia.

Suomen Kansallisteatteri

Kansallisteatteri, Scandic Grand Central Helsinki -hotellin vieressä on vuonna 1872 perustettu vanhin suomenkielinen teatteri. Kansallisteatteri on taiteellinen teatteri, jonka ohjelmistossa nähdään tuoreinta kotimaista draamaa, kiinnostavimpia ulkomaisia näytelmiä ja parhaita klassikoita. Yhteistyön tahtotilana Scandicin kanssa on luoda kaikille teatterin, kaupunkikulttuurin ja kulttuurimatkailun ystäville elämyksiä sekä tarjota Scandic Friends -jäsenille uudenlaisia etuja.

Tivoli

Tivoli on Kööpenhaminan sydämessä sijaitseva maailmankuulu turistikohde. Scandic on tehnyt Tivolin kanssa tiivistä yhteistyötä useiden vuosien ajan. Tarjoamme paketteja, joihin sisältyvät hotelliyöpymiset ja liput Tivoliin.

TusenFryd

TusenFryd on yksi Norjan suurimmista huvipuistoista, jossa vierailee joka vuosi noin 500 000 ihmistä. Puistossa on 33 eri laitetta. Scandic tekee yhteistyötä TusenFrydin kanssa tarjotakseen vierailleen lisäjännitystä lomalla.

VisitDenmark

VisitDenmark on valtakunnallinen järjestö, joka markkinoi Tanskaa matkailukohteena kaikilla markkinoilla. Scandic on aktiivinen yhteistyökumppani monissa sen matkailua edistävissä projekteissa.

VisitFinland

VisitFinland on valtakunnallinen järjestö, joka markkinoi Suomea matkailukohteena kaikilla markkinoilla. Scandic on aktiivinen yhteistyökumppani monissa sen matkailua edistävissä projekteissa.

VisitOslo

VisitOslo on järjestö, joka vastaa matkailun markkinoinnista Oslossa ja sen lähiympäristössä. VisitOslo hallinnoi työtä, jolla Osloa pyritään markkinoimaan ja asemoimaan matkailukohteena. Scandic tekee VisitOslon kanssa yhteistyötä Oslossa monenlaisissa myynti- ja markkinointitapahtumissa.

VisitSweden

VisitSweden on valtakunnallinen organisaatio, joka vastaa Ruotsin markkinoinnista muulle maailmalle. Se pyrkii herättämään kiinnostusta ruotsalaisia lomakokemuksia kohtaan ja kohottamaan Ruotsin profiilia. Sen tavoitteena on kasvattaa Ruotsin matkailijamääriä ja lisätä näin matkailualan liiketoimintamahdollisuuksia. Scandic järjestää VisitSwedenin kanssa työpajoja, messuja, mainoskampanjoita ja muita markkinointitoimintoja.

Wallmans Nöjen AB

Wallmans Nöjen on yksi Ruotsin johtavista showbiz-yrityksistä. Se on tuonut ensimmäisenä Ruotsissa markkinoille menestyneen konseptin, jossa tarjoilijat myös esiintyvät. Wallmansilla on päivällisen ja show’n tarjoavia ravintoloita myös Kööpenhaminassa ja Oslossa. Scandic tekee yhteistyötä Wallmans Nöjenin kanssa, jonka ansiosta voimme tarjota vieraillemme viihdettä Pohjoismaissa.

Wonderful Kööpenhamina

Wonderful Copenhagen on useiden matkailualan toimijoiden yhteistyö- ja verkostoitumisorganisaatio. Scandic tekee WOCOn kanssa yhteistyötä markkinoinnissa ja myynnissä. Se myös osallistuu ulkoisilla markkinoilla kampanjoihin, joilla Kööpenhaminaa tehdään tunnetuksi kansainvälisille vapaa-ajan / tapahtuma- ja kokousmatkailijoille.