Hallitse talouttasi etukäteismaksuilla

Jos et yövy Scandic-hotelleissa kovin usein, Corporate Cheque -sekkimme ovat fiksu ratkaisu. Niillä sinä ja yrityksesi saatte huoneet erikoishintaan 10 yöksi kerrallaan.Corporate Cheque -sekkien edut

  • Sekit ovat helppokäyttöisiä.
  • Saat hyvän hinnan pienellä sijoituksella.
  • Hotellikustannukset voidaan budjetoida vuoden alussa.
  • Samaa sekkivihkoa voi käyttää useampi henkilö.
  • Sekit ovat voimassa kaikkina viikonpäivinä.
  • Jos olet Scandic Friends -jäsen, saat kaikki edut ja pisteet tavalliseen tapaan.
  • Hintaan sisältyy runsas aamiainen, langaton internetyhteys, kuntohuoneen käyttöoikeus ja kaikki muut Scandicin tarjoamat mukavuudet.

Kukin sekki oikeuttaa yhteen yöhön yhden hengen huoneessa, ja hintaan sisältyy runsas aamiainen. Tietyissä hotelleissa peritään lisämaksu, mutta silloinkin hinta on edullinen. Sekkivihko, jossa on 10 Corporate Cheque -sekkiä, maksaa 1 300 EUR sisältäen ALV:n. Huomaathan, että tiettyjen kongressi- tai tapahtumakausien aikana Corporate Cheque -sekkejä ei välttämättä voi käyttää.

Näin tilaat Corporate Cheque -sekkejä

Sekkejä on helppo tilata ja maksaa luottokortilla. Maksun jälkeen sekit lähetetään pdf-tiedostona sähköpostiisi. Huomioithan, että Corporate Cheque -sekkejä voi ostaa ainoastaan Pohjoismaissa (Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska) asuvat henkilöt. Sekkejä voi käyttää kaikissa Scandic-hotelleissa kuudessa maassa.

Digitaalisessa Corporate Cheque -sekissä on varauskoodi. Lisää tämä koodi majoitusta varatessasi varauskoodi-kenttään. Jos sinulla on paperinen Bonus Cheque -sekki, ruksi kohta "varaa bonussekillä". Bonus Cheque -sekit eivät ole enää myynnissä 6.5.2024 alkaen, mutta ovat voimassa 31.12.2024 asti. Uudessa digitaalisessa Corporate Cheque -sekissä on samat ehdot kuin Bonus Cheque-sekissä.