Sports Card -etumme urheiluväelle

Anna joukkueellesi etulyöntiasema seuraavaan matsiin ja hanki maksuton Sports Card, jolla koko joukkue yöpyy mukavissa sängyissä edulliseen hintaan, alk. 30 €/hlö/vrk.

Sports Card on valmentajan fiksu valinta

Pohjoismaiden suurimpana hotelliketjuna voimme tarjota sinulle lähes 230 hotellia niin isoilla kuin pienemmilläkin paikkakunnilla – lähellä satoja urheilu- ja liikuntapaikkoja.

Varaa majoitus

Soita puh. 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm). Valitse alavalinta 1: huonevaraukset. Palvelemme ma-pe klo 8.00-19.00, la 10.00-14.00. Voit myös lähettää meille tarjouspyynnön.

Yli 20 henkilön tai yli 9 huoneen varauksissa ota yhteyttä ryhmämyyntipalveluumme.

Sports Card -etuja

  • Hinta alk. 30 €/hlö/vrk jaetussa kolmen hengen huoneessa
  • Runsas aamiainen, lisähintaan edulliset sport-ateriat
  • Kokoushuone taktiikkapalavereja varten (pyydettäessa ja varaustilanteen salliessa)
  • Maksuton internetyhteys
  • Kuntohuoneen käyttöoikeus
  • Aamu- ja/tai iltasauna (hotellista riippuen)
  • 20 % alennus à la carte -ruokalistalta viikonloppuisin (vain Suomessa)
  • 5 % kick-back lahjakortti etukäteen ennakkolaskulla/paikan päällä pankki/luottokortilla maksetuista palveluista (vain Suomessa)

 

Hintaselitys
Hinta on voimassa max 20 henkilön ryhmille (2-9 huonetta) valituissa hotelleissa torstaista sunnuntaihin sekä juhlapyhinä ja loma-aikoina. Jos varaat puhelimitse 0200 81800 (0,42 €/min + pvm/mpm) tai tarjouspyyntölomakkeella muista ilmoittaa D-numero. Varausta voidaan muuttaa ja se voidaan peruuttaa viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Maksu tapahtuu hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Hintoihin sisältyy ALV ja ne ovat voimassa huoneiden saatavuuden mukaan. Hinta oikeuttaa Scandic Friends -etuihin, mutta ei pisteisiin. Sports Card -ravintolaetua ei voi yhdistää kanta-asiakasohjelman ravintolaetuun, eikä ravintolasetelillä voi maksaa ennakkoon tilattuja Sports Card -aterioita. Scandicin normaalit lapsiedut ja säännöt eivät ole voimassa käytettäessä Sports Card -hintaa