Hotelliaamiainen

Hyvä päivän aloitus Scandicissa tarkoittaa oman maun mukaan nautittua hotelliaamiaista. Tarkasti valikoiduista aamiaistuotteistamme löytyy herkullisia vaihtoehtoja erilaiset mieltymykset, erityisruokavaliot ja kasvipohjaiset herkut huomioiden.Hyvä päivän aloitus

Herkullista huomenta! Tuore, höyryävä kahvi ja lämpimän leivän tuoksu kutsuvat sinut nauttimaan runsaasta hotelliaamiaisesta. Meiltä löydät klassisia hotelliaamiaisen suosikkeja, kuten maalaispekonia ja munakokkelia, tuoreita hedelmiä ja muita terveellisiä vaihtoehtoja sekä talon omia erikoisuuksia. Valikoimassamme on aina luomutuotteita, lähellä tuotettuja ja kasvipohjaisia aamiaisherkkuja sekä sesongin makuja, sillä vastuullisuus on tärkeä osa arkeamme.

Aamiainen Scandicissa

Aamiainen sisältyy yleensä huonehintoihimme Pohjoismaissa. Saksassa ja Puolassa sekä muutamassa Signature-hotellissamme voit ostaa sen lisämaksusta. Lisätietoja saat suoraan hotellista.

Aamiainen ei-majoittuville vieraille

Tiesithän, että olet lämpimästi tervetullut nauttimaan runsaasta aamiaisesta ja hotellin tunnelmasta, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on alk. 20,50 €/hlö hotelleissamme Suomessa. Scandic Friends -jäsenenä saat 10 % alennusta aamiaisen hinnasta viikonloppuisin.