Scandic käsittelee sellaisten henkilöiden henkilötietoja, jotka tilaavat meidän uutiskirjettämme. Scandic Hotels AB on henkilötietojen rekisterinpitäjä. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksesi klikkaamalla uutiskirjeessä olevaa tilauksen peruuttamispainiketta.

Scandic käsittelee antamiasi henkilötietoja lähettääkseen sinulle uutiskirjeemme. Lisäksi henkilötietojasi voidaan käsitellä tietosuojaselosteessa mainituissa tarkoituksissa. Tietosuojaselosteesta löydät enemmän tietoa Scandicin toteuttamasta henkilötietojen käsittelystä ja miten voit ottaa yhteyttä Scandiciin.

Jos olet Scandic Friends- jäsen, henkilötietojasi voidaan käyttää Scandic Friends -profiilisi täydentämiseen, jolloin henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Scandic Friends -jäsenyyden ehtoja. Jos et ole Scandic Friends -jäsen, henkilötietojasi voidaan käyttää profiilin luomiseksi esimerkiksi yhdistämällä tietojasi aikaisempiin varauksiin tai evästeistä peräisin oleviin tietoihin, jolloin Scandic voi tarjota sinulle entistä joustavampia ja yksilöityjä kokemuksia. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat sinulle merkityksellisempiä tarjouksia ja tietoja sekä parempia palveluita.

Jos liityt myöhemmin Scandic Friends -jäseneksi, henkilötietojasi voidaan käyttää jäsenprofiilisi täydentämiseen, minkä jälkeen henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Scandic Friends -jäsenyyden ehtoja.