Varaa

Tastebreak
Tastebreak Scandic Backadal, Restaurant
Takaisin hotelliin

Ravintola

Olet aina tervetullut Scandic Backadal -hotellin ravintolaan ja baariin. Aloita päiväsi upealla, runsaalla luomuaamiaisellamme.

Suosittu liikelounasbuffetimme on tarjolla maanantaista perjantaihin ja se sisältää runsaan ja monipuolisen salaattibuffetin sekä kaksi huolellisesti valmistettua pääruokaa. Aterian päätteeksi tarjolla on herkullinen jälkiruokabuffet.

Päivällisaikaan tarjolla on myös à la carte -ruokalista, jonka kokkimme laatii kauden mukaan. Tarjoamme joka ilta myös illallisbuffetin, johon sisältyy runsas salaattibuffet, keitto ja vähintään kaksi pääruokaa. Löydät siis aina jotakin mieleistä. Buffet sopii sekä aikuisille että lapsille, ja alle 15-vuotiaat lapset syövät tietenkin puoleen hintaan.

Suuremmille ryhmille
Jos seurueesi haluaa istua erillään muista, voimme tarjota muunneltavia ratkaisuja kaikenkokoisiin tapahtumiin. Pystymme tarjoamaan kattauksen samassa tilassa jopa 200 hengen illallisjuhliin. Emme koskaan näe ongelmia, ainoastaan ratkaisuja, ja räätälöimme tapahtuman mielellämme yhdessä sinun kanssasi. Lisätietoja saa hotellista.

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, eivät hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:00-21:00, Sun Closed