Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Tastebreak
Tastebreak Scandic Backadal, Restaurant
Takaisin hotelliin

Ravintola

Olet aina tervetullut Scandic Backadal -hotellin ravintolaan ja baariin. Aloita päiväsi upealla, runsaalla luomuaamiaisellamme.

Suosittu liikelounasbuffetimme on tarjolla maanantaista perjantaihin ja se sisältää runsaan ja monipuolisen salaattibuffetin sekä kaksi huolellisesti valmistettua pääruokaa. Aterian päätteeksi tarjolla on herkullinen jälkiruokabuffet.

Päivällisaikaan tarjolla on myös à la carte -ruokalista, jonka kokkimme laatii kauden mukaan. Tarjoamme joka ilta myös illallisbuffetin, johon sisältyy runsas salaattibuffet, keitto ja vähintään kaksi pääruokaa. Löydät siis aina jotakin mieleistä. Buffet sopii sekä aikuisille että lapsille, ja alle 13-vuotiaat lapset syövät tietenkin puoleen hintaan.

Suuremmille ryhmille
Jos seurueesi haluaa istua erillään muista, voimme tarjota muunneltavia ratkaisuja kaikenkokoisiin tapahtumiin. Pystymme tarjoamaan kattauksen samassa tilassa jopa 200 hengen illallisjuhliin. Emme koskaan näe ongelmia, ainoastaan ratkaisuja, ja räätälöimme tapahtuman mielellämme yhdessä sinun kanssasi. Lisätietoja saa hotellista.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:15-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sun 11:30-00:00