Hotellit Göteborg

Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee kauniilla paikalla länsirannikolla, jossa on aivan upea saaristo juuri nurkan takana. Se on kaupunki, jossa on tarjolla monia erilaisia nähtävyyksiä. Voit vierailla Lisebergin huvipuistossa, käydä saaristokierroksella kauniissa saaristossa, kävellä kauppakaduilla tai vaellella jossain Göteborgin monista puistoista, esimerkiksi Slottskogenissa. Göteborgissa valittavanasi on seitsemän Scandic-hotellia, kaupungin keskustassa tai toisella puolella Götajokea.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Kaupunki, jota sen asukkaat rakastavat

Göteborgissa liikut kätevästi ympäri kaupunkia raitiovaunulla ja voit samalla tutustua kaupunkiin. Slottskogen-puisto on yksi monista hauskoista, maksuttomista kohteista. Siellä voi katsella pingviinejä ja hylkeitä – onnekkaimmat saattavat nähdä myös hirven. Slottskogen-puiston vieressä on kaunis Botaniska trädgården -puutarha. Jos kaipaat ostoksille, voit kierrellä lukuisissa erilaisissa kaupoissa kaupungin keskustassa. Avenyn-kadulla voit sekä shoppailla että istahtaa alas katselemaan ihmisiä kaupungin vilskeessä. Voit viettää koko illan Avenyn-kadulla: täältä löydät monia Göteborgin suosittuja yökerhoja ja pubeja sekä oman Scandic Rubinen -hotellissa sijaitsevan kattobaarimme.

Kahvia, kanelipullia ja upeat maisemat

Fika on ruotsin kielen sana, joka on useimmille ruotsalaisille tuttu ja erittäin läheinen. Sitä voi kuvailla parhaiten sosiaalisena tapahtumana – kahvitaukona, johon kuuluu usein kanelipullia, kakkua ja keksejä. Siksi viihtyisän kahvilan löytääkin Göteborgista käden käänteessä. Käy Hagan kaupunginosassa, joka on kuuluisa jättikokoisista kanelipullistaan ja mukulakivikaduistaan, tai Västra Hamngatan -kadulla sijaitsevassa perinteisessä Brogyllen-kahvilassa.

Jos olet nälkäinen, löydät varmasti jotain jokaiseen makuun. Käy omassa HAK-ravintolassamme Scandic Europa -hotellissa tai vaikkapa Ruby Bar -baarissa Scandic Rubinen -hotellissa. Molemmissa tarjotaan hyvää ja konstailematonta ruokaa. Göteborgissa voit syödä myös erinomaisia meren antimia: kaksi perinteistä ravintolaa ovat Gabriel, joka sijaitsee Göteborgin Feskekorkan-kalatorilla, ja Fiskekrogen.

Älä anna sään estää

Älä ole huolissasi Göteborgin sääolosuhteista! Sateen sattuessakin kaupungilla on paljon tarjottavaa. Jos shoppailu on päivän pääasia, kuljeskele Nordstan-kauppakeskuksessa, josta löydät monia eri kauppoja saman katon alta. Seikkailu mielessä? Käy Universumissa, joka on Pohjoismaiden suurin tiedekeskus. Göteborgissa on myös useita taidegallerioita ja museoita: Majornassa sijaitseva Sjöfartsmuseet-merenkulkumuseo ja Avenyn-kadulla sijaitseva Konstmuseet-taidemuseo ovat vain pari erinomaista vaihtoehtoa monien muiden joukossa. Älä anna sään estää: kuumana ja aurinkoisena päivänä nämä kohteet ovat aivan yhtä hauskoja.

Meri ja saaristo ovat osa kaupunkia

Matkusta veneellä rantaviivaa myötäillen ja käy eri saarilla kauniissa saaristossa. Laakeat, matalat kalliot ovat Länsi-Ruotsille tyypillisiä. Matkusta lautalla, pikaveneellä tai kajakilla – mahdollisuudet ovat monet.