Hotellit Göteborg

Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee kauniilla paikalla länsirannikolla, jossa on aivan upea saaristo juuri nurkan takana. Se on kaupunki, jossa on tarjolla monia erilaisia nähtävyyksiä. Voit vierailla Lisebergin huvipuistossa, käydä saaristokierroksella kauniissa saaristossa, kävellä kauppakaduilla tai vaellella jossain Göteborgin monista puistoista, esimerkiksi Slottskogenissa. Göteborgissa valittavanasi on seitsemän Scandic-hotellia, kaupungin keskustassa tai toisella puolella Götajokea.

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:). Jos haluat tehdä varauksen lahjakortilla, soita +358 200 81800.

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Enemmän vaihtoehtoja Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot
Scandic Rubinen, Roof top bar
4.0 622 TripAdvisor -arviot

Scandic Rubinen

Pysyttele aivan keskustassa. Syö hyvin Ruby-baarissa ja nauti luomudrinkeistä samalla kun seuraat Avenyn-kadun vilinää ja vilskettä.
Scandic-Crown-Room-Standard.jpg
3.5 651 TripAdvisor -arviot

Scandic Crown

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla lähellä julkisia liikenneyhteyksiä ja ostoskatuja. Monia muunneltavia tiloja kokouksille ja virkistäytymistiloja saunaosastolla.
Scandic-No25-Lobby.jpg
4.0 375 TripAdvisor -arviot

Scandic No 25

Viihtyisä hotelli Göteborgin keskustassa. Lähellä keskusasemaa, kävelymatkan päässä lukuisista Göteborgin nähtävyyksistä.
Facade and surrounding
3.5 814 TripAdvisor -arviot

Scandic Europa

Yövy lähellä keskusasemaa, kaupungin suosituimman ostoskeskuksen Nordstanin naapurissa.
Scandic Molndal, exterior facade
3.5 305 TripAdvisor -arviot

Scandic Mölndal

Lähellä kaupunkia, muttei liian lähellä. Rentoudu täällä porealtaassa tai suuntaa kätevästi Svenska Mässan -messukeskukseen ja Lisebergiin.
Restaurant
3.5 681 TripAdvisor -arviot

Scandic Opalen

Yövy lähellä ajanviettomahdollisuuksia. Liseberg, Universeum ja Scandinavium sijaitsevat kävelymatkan päässä. Tee päivästäsi täydellinen erinomaisella illallisella ja rentoutumalla lämpimässä porealtaassamme.
Entrance
3.5 322 TripAdvisor -arviot

Scandic Backadal

Yövy mukavasti E6-tien varrella. Rentoudu hotellissa tai tee retki Göteborgin keskustaan, missä voit nauttia monipuolisesta viihteestä ja shoppailusta.