Hotellit Göteborg

Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee kauniilla paikalla länsirannikolla, jossa on aivan upea saaristo juuri nurkan takana. Se on kaupunki, jossa on tarjolla monia erilaisia nähtävyyksiä. Voit vierailla Lisebergin huvipuistossa, käydä saaristokierroksella kauniissa saaristossa, kävellä kauppakaduilla tai vaellella jossain Göteborgin monista puistoista, esimerkiksi Slottskogenissa. Göteborgissa valittavanasi on seitsemän Scandic-hotellia, kaupungin keskustassa tai toisella puolella Götajokea.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.