Scandic Crown

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nauti Scandic Crown -hotellin hyvästä ruoasta ja juomista. Kesäisin meillä on mainio kattoterassi ja ulkoterassi.

Ota yhteyttä

+46 31 751 51 22

Päivänvalo paistaa hotellin tyylikkääseen ja tilavaan ravintolaan, joka on kalustettu kotoisilla sohvilla ja mukavilla nojatuoleilla, ja jonka baarialue on viihtyisä. Suosittu hotelliaamiaisemme ja ison lounasbuffetin sisältävä liikelounaamme tarjoillaan arkisin. Iltaisin voit valita annoksia à la carte -listaltamme. Myymälämme sijaitsee aulassa. Siellä on tarjolla juomia, voileipiä ja kevyitä aterioita, ja se on auki vuorokauden ympäri.

Ravintolamme ei hyväksy käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, esim. VISA, MasterCard ja American Express. Hyväksymme käteistä vain hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon, Sat-Sun 07:00-10:30, Tue-Fri 06:00-09:30
Lunch: Tue-Fri 11:30-13:30, Mon, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon 17:00-21:00, Tue-Thu 17:00-22:30, Fri-Sun 17:00-23:00
Bar: Mon 17:00-21:00, Tue-Sun 14:00-00:00