Restaurant
Restaurant Scandic Opalen, restaurant Restaurant

Scandic Opalen

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Lämpimästi tervetuloa Scandic Opalenin ravintolaan.

Rennossa ympäristössämme voit nauttia kaikesta aina baarin kevyemmästä ruokalistasta à la carte -listan kolmen ruokalajin illalliseen, johon inspiraatio on saatu länsirannikolta. Ravintolamme on täydellinen valinta ennen tai jälkeen konsertin, messujen, otteluiden tai elokuvan, koska se sijaitsee Göteborgin viihdetarjonnan sydämessä. Lapsille meillä on tarjolla värikyniä ja paperia sekä tietysti lasten ikioma ruokalista. Ravintolamme vieressä on myös leikkihuone. Voimme lisäksi järjestää kaikkea suurtapahtumista lasten syntymäpäiväkutsuihin – me räätälöimme ne juuri sinulle!

Ravintolamme ei hyväksy käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, esim. VISA, MasterCard ja American Express. Hyväksymme käteistä vain hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:30, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-23:30, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed