Varaa

Restaurant Scandic Opalen Gothenburg
Restaurant Scandic Opalen Gothenburg
Takaisin hotelliin

Ravintola

Tarjoamme pohjoismaisia makuja modernilla otteella sekä herkullisia alkuruokia, jotka sopivat täydellisesti jaettavaksi. Baarimme on nimetty yhden Göteborgin parhaimpien hotellibaarien mukaan ja viinin ystäville on myös viinihuone täynnä laadukkaita viinejä. Tervetuloa nauttimaan!

Rakastamme ruokaa! Moderni ravintola ja baari on ihanteellinen paikka työskentelyyn tai päivän viimeistelyyn erinomaisten alkuruokien tai ylellisen kolmen ruokalajin illallisen äärellä. Tunnelmallinen ravintolamme sijaitsee täydellisesti Göteborgin viihdetarjonnan sydämessä.

Tarjoamme lukemattomia mahdollisuuksia. Nauti liikepäivällinen jossakin yksityisistä Chambre Séparée -kabineteissamme tai hemmottele itseäsi Show-keittiömme ruoka- ja juomamaisteluelämyksellä oman kokin ja sommelierin kanssa. Ravintola on avoin tila, jossa jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi. Räätälöimme mielellämme minkä tahansa elämyksen tarpeidesi mukaan.

Lapsille on aina tarjolla väriliituja ja paperia sekä oma lasten menu. Baarin vieressä on myös leikkialue.

Tässä hotellissa ei voi maksaa käteisellä. Voit maksaa kortilla, Swishillä, Apple Paylla tai Samsung Paylla. Hyväksymme myös useimmat pankki- ja luottokortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Mon-Sat 16:00-22:30, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri 16:00-00:00, Sat 13:00-00:00, Sun Closed