Varaa

Restaurant
Restaurant
Takaisin hotelliin

Ravintola

Tarjoamme pohjoismaisia makuja modernilla otteella sekä herkullisia alkuruokia, jotka sopivat täydellisesti jaettavaksi. Baarimme on nimetty yhden Göteborgin parhaimpien hotellibaarien mukaan ja viinin ystäville on myös viinihuone täynnä laadukkaita viinejä. Tervetuloa nauttimaan!
We have adapted our breakfast offering and serve a tasty and individually packaged breakfast box. Adjustments to the restaurant's opening hours can occur, please contact the hotel to find out what is available during your stay.

Rakastamme ruokaa! Moderni ravintola ja baari on ihanteellinen paikka työskentelyyn tai päivän viimeistelyyn erinomaisten alkuruokien tai ylellisen kolmen ruokalajin illallisen äärellä. Tunnelmallinen ravintolamme sijaitsee täydellisesti Göteborgin viihdetarjonnan sydämessä.

Tarjoamme lukemattomia mahdollisuuksia. Nauti liikepäivällinen jossakin yksityisistä Chambre Séparée -kabineteissamme tai hemmottele itseäsi Show-keittiömme ruoka- ja juomamaisteluelämyksellä oman kokin ja sommelierin kanssa. Ravintola on avoin tila, jossa jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi. Räätälöimme mielellämme minkä tahansa elämyksen tarpeidesi mukaan.

Lapsille on aina tarjolla väriliituja ja paperia sekä oma lasten menu. Baarin vieressä on myös leikkialue.

Hotelli, ravintola ja baari eivät ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Apple- ja Samsung Pay.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun Closed
Bar: Mon-Sun Closed