Tekninen päivitys

Varaustoiminto ja jäsenten sisäänkirjautuminen eivät toimi tällä hetkellä. Varauksia ei valitettavasti pysty tekemään puhelimitsekaan. Kiireellisissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan hotelliin. Yhteystiedot löydät hotellin omilta sivuilta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.

Scandic-Helsingborg-Nord-Interior-restaurant.jpg
Scandic-Helsingborg-Nord-Interior-restaurant.jpg Restaurant
Takaisin hotelliin

Köksbaren-ravintola

Köksbaren on aukaistu Scandic Helsingborg Nord -hotellissa! Uusi ravintolakonseptimme on tarjoilla niin laadukasta ruokaa, että sitä harvemmin näkee tienvarsiravintoloissa.

Istuudu pöydän ääreen viihtyisässä ravintolassa tai uppoudu pehmeään nojatuoliin TV:n ääressä ja nauti herkullisesta ruoasta. Jos haluat vain jotain juotavaa, on baarissa tarjolla oluita, viinejä ja muita juomia.

Tarjolla on grilliruokaa, keittoja, pastaa ja voileipiä. Tai mikset kokeilisi jotakin klassikkoannoksista: tarjolla on esimerkiksi burgereita ja caesarsalaatti. Jos kaipaat perinteisempää annosta, kysy tarjoilijalta päivän annoksesta. Lapsia varten on tietenkin oma menu ja lisäksi hauska leikkinurkkaus.

Uppoudu entisen tienvarsihotellin retrotunnelmaan samalla kun rentoudut modernilla oleskelualueella. Joten olitpa sitten tien päällä, naapurista tai kaipaat vain rentoa liiketapaamista, astu sisään!

Ravintola ei ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät useimmat luottokortit, kuten VISA, MasterCard ja American Express. Käteisellä voi maksaa hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-10:00, Sat-Sun 06:30-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun 17:00-22:00
Bar: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri-Sat 17:00-23:30, Sun 17:00-22:00