Hotellit Helsingborg

Helsingborg on Öresundin salmen vierellä sijaitseva ihastuttava kaupunki. Sofiero Palace, joka sijaitsee ympäröivällä alueella, on käymisen arvoinen – sen puutarha nimettiin Euroopan kauneimmaksi puistoksi vuonna 2010. Hotellimme Helsingborgissa, Scandic Helsingborg Nord, sijaitsee viiden kilometrin päässä kaunpungin keskustasta ja on täydellinen tukikohta, josta käsin voi tutkia Helsingborgia, käydä jollakin suosituista rannoista tai lähteä laivalla Tanskan Helsingöriin.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.