Parhaat kalastuspaikat Ruotsissa

Kun matkustat Ruotsiin, kalastusmahdollisuudet ovat aina lähellä. Tässä on joitakin vinkkejämme suosituimmista kalastuspaikoista.

Kaikki hotellit RuotsissaLuulaja

Lähellä jokia, koskia, järviä ja merta, Luulaja tarjoaa monia hyviä kalastusmahdollisuuksia. Luulajanjokea Luulajan ja Bodenin välillä kutsutaan yhdeksi parhaista lohi- ja taimenvesistä Ruotsissa, ja voit myös saada saaliiksi siikaa, harjusta, haukea ja ahventa.

Valoisat kesäyöt ovat täydellisiä hauen kalastukseen saaristossa, ja talvi tuo ainutlaatuiset olosuhteet hauen kalastukseen jäällä.

Hotellit Luulajassa:

Sundsvall

Sundsvall tarjoaa monia kalastusmahdollisuuksia – järviä, jokia, virtoja ja meren. Kaksi suurta jokea, Ljungan ja Indalsälven, virtaavat kohti Sundsvallin lahtea, ja täältä löytyy upeat mahdollisuudet sekä virvelöintiin että perhokalastukseen. Rannikkoalue tarjoaa myös ainutlaatuisen ympäristön kalastukseen ympäri vuoden, myös talvella, kun ahvenen kalastus on erityisen suosittua.

Hotellit Sundsvallissa:

Karlstad

Karlstadin sijainti Klarälvenin suulla Vänern-järvellä tarjoaa upeat kalastusmahdollisuudet sekä virtaavissa että tyynissä vesissä. Voit kalastaa keskellä kaupunkia tai koskemattomassa erämaassa Vänern-järven kallioisilla rannoilla.

Vänern sisältää yli 30 eri järvikalalajia, mukaan lukien ahven, hauki ja kuha. Euroopan parhaat lohi- ja taimenvedet sijaitsevat myös täällä.

Hotellit Karlstadissa:

Göteborg

Göteborg on tunnettu kalastuksestaan – sekä teollisuutena että vapaa-ajan aktiviteettina. Göteborgin alueen järvissä ja virroissa voit kalastaa monia eri kalalajeja, kuten haukea, ahventa, lahnaa ja siikaa. Jos haluat kokeilla jotain uutta, tutustu hummeri- tai makrillikalastukseen saaristossa.

Hotelleja Göteborgissa:

Kaikki hotellit Ruotsissa