Varaa

Lobby bar
Lobby bar Lobby bar Lobby bar
We have adapted our breakfast offering and serve a tasty and individually packaged breakfast box. Adjustments to the restaurant's opening hours can occur, please contact the hotel to find out what is available during your stay.
Takaisin hotelliin

Aulabaari

Tapaa ystäviä tai kollegoja kahvikupillisen ääressä tai katso vaikka jääkiekko-ottelu tässä Scandic Portalen -hotellin baarissa Jönköpingissä.

Nauti juoma tai syö jotain aulan loungessa. Istuudu nauttimaan tunnelmasta kynttilän valossa. Näytämme jännittäviä otteluita suurelta ruudulta penkkiurheilijoiden iloksi. Jos olet nälkäinen, mitä jos tutustuisit loungen menuun? Suosittelemme lämpimästi tarte flambée -piirasta!

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkan päällä. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, minkä vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, ei hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Dinner: Mon-Sat 17:00-21:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 11:00-23:00, Sun Closed