Hotellit Jönköping

Jönköping sijaitsee kauniilla paikalla Vättern-järven rannalla. Alueella voi nauttia monista aktiiviteeteista, esimerkiksi käydä Grännassa, idyllisessä pienessä kylässä, jossa voi oppia, miten kuuluisa punavalkoinen karamelli ”polkagris” valmistetaan. Alueella on myös tarjolla hyvät patikointimahdollisuudet. Majoitu toisessa kahdesta hotellistamme Jönköpingissä – Scandic Portalenissa, joka sijaitsee kaupungin sydämessä lähellä ravintoloita ja kauppoja, tai vaihtoehtoisesti Scandic Elmiassa, joka sijaitsee Elmian messukeskuksen vieressä, viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.