Hotellit lähellä Kolmården

Lähde lasten kanssa seikkailulle Kolmårdenin eläintarhaan. Majoitu aktiivisen päivän päätteeksi yhteen Norrköpingin-hotelleistamme. Alle 13-vuotiaat lapset yöpyvät meillä aina maksutta, ja majoitukseen kuuluu tietysti runsas aamiainen.

Majoitus lähellä Kolmårdenia

Kolmården on Pohjoismaiden suurin eläintarha. Kolmårdenissa riittää nähtävää eläintarhan lukemattomista eläinlajeista jännittäviin huvipuistolaitteisiin ja Bamses Värld (Bamsen maailma) -elämyspuistoon. Päivä puistossa on hauska niin lasten kuin aikuistenkin mielestä. Aktiviteetteja:

  • Lähde safarille eläintarhan köysiradalle ja ihaile vaikkapa leijonia, kirahveja ja hirviä.
  • Piipahda Bamses Värld -elämyspuistossa, jossa on erityisesti lapsille suunnattuja laitteita. Nauti Bamse-teatterin esityksistä ja käy halaamassa Bamsea, Pomppia, Kilpistä ja muita suosittuja hahmoja.
  • Katsele delfiiniesitystä
  • Katso muita eläinesityksiä
  • Anna adrenaliinin virrata Wildfire-vuoristoradan kyydissä.

Ota kaikki irti perhelomasta ja yövy jommassakummassa Norrköpingissä sijaitsevista hotelleistamme.

Yövy perheystävällisessä Scandic Norrköping Nord -hotellissa

Scandic Norrköping Nord sijaitsee noin 25 minuutin ajomatkan päässä Kolmårdenista, ja se on yksi erityisen perheystävällisistä hotelleistamme. Hotellissa on leikkihuone ja lämmin sisäuima-allas. Hotelli sijaitsee lyhyen matkan päässä E4-moottoritieltä, ja maksutonta pysäköintitilaa on runsaasti.

Keskeisellä paikalla Scandic Strömmen -hotellissa

Kun matkustat junalla tai haluat yöpyä keskustassa, Scandic Strömmen sijaitsee lähellä rautatieasemaa sekä ostospaikkoja. Hiljattain uudistetussa hotellissa on tyylikkäät uudet perhehuoneet. Rentoudu ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa uima-altaassa seikkailuntäyteisen päivän jälkeen. Bussit kulkevat eläintarhaan päivittäin, lue lisää osoitteesta kolmarden.com

Sisäänkäynti

Osta liput helposti ennakkoon täältä.