Hotellit Norrköping

Norrköpingissä kaikki nähtävyydet, kaupat ja ravintolat ovat kävelyetäisyydellä toisistaan. Yksi Norrköpingin hotelleistamme, Scandic Norrköping City, sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä rautatieasemaa ja vain 10 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Aivan kaupungin keskustan ulkopuolella sijaitsee toinen Norrköpingin hotellimme, Scandic Norrköping Nord. Tätä hotellia suosivat etenkin lapsiperheet viikonloppuisin ja kesäkuukausina, sillä kuuluisa villieläinpuisto Kolmården sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.