Varaa

Scandic Örebro Central

Scandic Örebro Central on kohtaamispaikka kaiken keskellä. Hotelli sijaitsee lähellä keskusasemaa vilkkaan alueen sydämessä. Hotellissa on 160 huonetta. Intiimi ja eloisa hotelli muunneltavin tiloin, jonka sydän sykkii henkilökohtaiselle palvelulle.

Read more about Scandic Örebro Central

Meillä tunnet olosi kotoisaksi poissa kotoa. Rentoudu vaikkapa pehmeästä Tarnsjö-nahasta valmistetussa nojatuolissa hotellin ylellisessä aulassa. Avaa tietokoneesi ja jatka työskentelyä tai rentoudu hetki hotellihuoneessasi.

Kestävät, henkilökohtaiset elämykset luovat kuvan aidosta ja intiimistä hotellista, joka kutsuu sinut viettämään aikaa hyvässä seurassa. Aula toimii olohuoneena, jonka vihreät kasviverhot ja pehmeät pilkulliset nojatuolit jakavat tilan ja kutsuvat sinut työskentelemään tai rentoutumaan.

Täällä voit rentoutua ja nauttia jotain pientä syötävää ja juotavaa tai järjestää digitaalisen kokouksen. Seinät toimivat alati muuttuvana näyttelytilana paikallisille taiteilijoille. Avoimet tilat voidaan muuttaa viikonloppuisin ja iltaisin muusikoiden esiintymislavoiksi.

Tunnelmallisessa, avoimessa aulassa vastuulliset materiaalit yhdistyvät ajattomiin arvoihin ja innovatiivisiin muotoiluratkaisuihin. Sisätiloissa on käytetty puuta, nahkaa ja kiveä – kauniita ja kestäviä luonnonmateriaaleja, jotka ikääntyvät arvokkaasti ja kertovat yhteydestä Örebron käsityöperinteeseen.

Vanhasta kenkä- ja keksikaupungista pääsee junalla Tukholmaan, Göteborgiin ja Osloon. Hotelli sijaitsee lähellä Örebron keskusasemaa, ostospaikkoja ja nähtävyyksiä.

Hotelli avataan 21.3.2022, varaa jo nyt!

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Örebro Central Puhelin

+46 19 7674500

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Örebro Central Osoite

Östra Bangatan 9
Örebro