Varaa

Lounge
Lounge Laholmen, bar
Takaisin hotelliin

Baari

Järjestä tapaaminen baariin ja nauti musiikista ruoan ja juoman äärellä.

Baarissamme ja aulabaarissamme tarjoillaan juomia ja herkullisia pieniä aterioita. Perjantaisin ja lauantaisin on tarjolla pianobaarin musiikkia. Tämän kaiken lisäksi baarista avautuu upea merinäköala.

Ammattipianistimme soittavat kaikenlaista jazzstandardeista viimeisimpiin hitteihin. Kerro muusikoille, mitä haluat kuulla. Voit laulaa ja tanssia mukana.

Uskaltaudu kerrosta alemmas diskoomme, Oxygen-yökerhoon, jossa DJ:t soittavat musiikkia viikonloppuisin. Se on avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 23–03, ja yökerhossa on myös kasino ja baari.

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkalla. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, jonka vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, eivät hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa maksukortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Fri, Sun 11:30-01:00, Sat 12:00-01:00