Hotellit Strömstad

Strömstad, lähellä Norjan rajaa on ollut historiallisesti tärkeä kauppakaupunki sijaintinsa ansiosta. Nykyään Strömstadilla on paljon muutakin tarjottavanaan. Voit käydä kävelyllä mukulakivikadulla Buktegatanilla ja kuunnella tarinoita rakennuksista sekä niissä asuneista ihmisistä. Erinomaiset luontoelämykset ja pienet kalastajakylät odottavat sinua Koster-saarilla ja Kosterhavetin kansallispuistossa. Hotellimme Strömstadissa on historiallinen maamerkki lähellä merta ja kaupungin keskustaa.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.