Hotellit lähellä Tukholman Arlandan lentoasemaa

Tukholman Arlandan lentoasema on Ruotsin suurin lentoasema – oikea lentokonebongarien mekka, sillä täältä nousee ja tänne laskeutuu päivittäin tuhansia lentokoneita. Sen sijainti on mitä erinomaisin pääkaupungin ja yliopistokaupunki Uppsalan välissä.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Arlanda – tärkeä solmukohta

Kaukaa tuleville kokousvieraille

Järjestä seuraava kokouksesi Scandic Infra City -hotellissa vain 20 minuutin matkan päässä lentoasemalta. Sopii erinomaisesti kaukaa tuleville kokousvieraille. Pohjoismaiden johtavana kokoushotellina voimme järjestää kaikenkokoisia kokouksia pienistä kaikkein suurimpiin. Suurimpaan kokoushuoneeseemme mahtuu jopa 1 800 osallistujaa.

Kulman takana

Haluatko pysyä kaukana turistikohteista ja vain rentoutua ja nautiskella? Yövy Scandic Upplands Väsby -hotellissa. Pelaa muutama kierros golfia Wasby Golf Club -golfklubilla, nauti herkullinen ateria, kuntoile kuntohuoneessamme tai rentoudu saunaosastollamme. Kun on aika lähteä kotiin, lentoasema on aivan kulman takana.

Lähellä Uppsalaa

Uppsalassa voit yöpyä Scandic Uppsala Nord -hotellissa, joka sopii erinomaisesti perheille. Aikuiset voivat pelata erän biljardia baarissa, sillä aikaa kun lapset pitävät hauskaa viereisessä leikkihuoneessa. Jos haluat olla siellä missä tapahtuu, suosittelemme yöpymään Scandic Uplandia -hotellissa. Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa viehättävän kadun varrella. Se on lähellä useita Uppsalan turistikohteita, ostosmahdollisuuksia, Fyrishovin vesipuistoa ja Biotopia-museota.