Hotellit lähellä Tukholman Arlandan lentoasemaa

Tukholman Arlandan lentoasema on Ruotsin suurin lentoasema – oikea lentokonebongarien mekka, sillä täältä nousee ja tänne laskeutuu päivittäin tuhansia lentokoneita. Sen sijainti on mitä erinomaisin pääkaupungin ja yliopistokaupunki Uppsalan välissä.

Arlanda – tärkeä solmukohta

Kaukaa tuleville kokousvieraille

Järjestä seuraava kokouksesi Scandic Infra City -hotellissa vain 20 minuutin matkan päässä lentoasemalta. Sopii erinomaisesti kaukaa tuleville kokousvieraille. Pohjoismaiden johtavana kokoushotellina voimme järjestää kaikenkokoisia kokouksia pienistä kaikkein suurimpiin. Suurimpaan kokoushuoneeseemme mahtuu jopa 1 800 osallistujaa.

Kulman takana

Haluatko pysyä kaukana turistikohteista ja vain rentoutua ja nautiskella? Yövy Scandic Upplands Väsby -hotellissa. Pelaa muutama kierros golfia Wasby Golf Club -golfklubilla, nauti herkullinen ateria, kuntoile kuntohuoneessamme tai rentoudu saunaosastollamme. Kun on aika lähteä kotiin, lentoasema on aivan kulman takana.

Lähellä Uppsalaa

Uppsalassa voit yöpyä Scandic Uppsala Nord -hotellissa, joka sopii erinomaisesti perheille. Aikuiset voivat pelata erän biljardia baarissa, sillä aikaa kun lapset pitävät hauskaa viereisessä leikkihuoneessa. Jos haluat olla siellä missä tapahtuu, suosittelemme yöpymään Scandic Uplandia -hotellissa. Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa viehättävän kadun varrella. Se on lähellä useita Uppsalan turistikohteita, ostosmahdollisuuksia, Fyrishovin vesipuistoa ja Biotopia-museota.