Hotellit Tukholma

Tukholma on rakennettu 14 saarelle yhdistettynä 57 sillalla. Kaupungissa voit nauttia muotimaailman viimeisistä tuulahduksista tai siirtyä ajassa taaksepäin kierrellen vanhan kaupungin kujia. Tukholma on mukaansa tempaava kaupunki.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.


Tukholmassa riittää rentoa ajanvietettä

Kaupunki täynnä kulttuuria

Tukholmassa on paljon nähtävää ja koettavaa. Suositussa Vasa-museossa voi vierailla yhä   uudelleen. Museo on rakennettu 1600-luvulta peräisin olevan Vasa-laivan ympärille, joka löydettiin ja nostettiin lähes ehjänä neitsytmatkansa jäljiltä 333 vuotta myöhemmin. Kulman takana Djurgårdenilla on ABBA The Muesum -museo, joka tarjoaa ruotsalaisia hittejä useammalta vuosikymmeneltä ABBA-suosikkien lisäksi. Fotografiska-valokuvamuseosta on tullut monen suosikki, jossa voit valokuvataiteen lisäksi nauttia upeista näkymistä ja hyvästä ruuasta. Ravintola sai vuonna 2015 Dagens Nyheter -lehden Gulddraken-palkinnon parhaana keskihintaisena ravintolana.

 

Makuelämyksiä

Pohjoismaista, aasialaista tai italialaista. Luksusta, edullista tai keskihintaista. Tukholmassa on useita Ruotsin parhaiden ravintoloitsijoiden ruokapaikkoja, ja kulinaristit pääsevät nauttimaan kaikentasoisista makuelämyksistä. Keväällä kadut heräävät eloon, ja ulkoilmaravintolat täyttyvät ihmisistä myöhään yöhön.

Suuntaa ostoksille

Tukholmassa on pikkuliikkeitä ja tavarataloja jokaiseen makuun. Kuva Mostphotos

Erinomaisen ruoan ja kulttuurin lisäksi kaupungissa on paljon pikkuliikkeitä, tavarataloja ja löydät kaupungin ulkopuolelta Ruotsiin suurimman ostoskeskuksen Mall of Scandinavian. Pidätkö enemmän vintagesta, harvinaisemmista uutuuksista vai edullisista löydöistä? Täältä löydät kaiken.

Hotelleja jokaiseen makuun

Stureplanilla Scandic Anglais -hotellissa sijaitsee Pohjoismaiden ensimmäinen Jamie’s Italian -ravintola, ja aivan kulman takana odottavat erinomaiset ostosmahdollisuudet sekä viihdetarjonta. Grand Central by Scandic sijaitsee suurien ostosalueiden lähellä, Stockholm Centralstationin vieressä. Kun yövyt Scandic Hasselbacken -hotellissa rauhallisemmalla Djurgårdenin alueella, olet aivan Skansenin, Gröna Lundin ja Cirkuksen vieressä.