Hotellit Tukholma

Tukholma on rakennettu 14 saarelle yhdistettynä 57 sillalla. Kaupungissa voit nauttia muotimaailman viimeisistä tuulahduksista tai siirtyä ajassa taaksepäin kierrellen vanhan kaupungin kujia. Tukholma on mukaansa tempaava kaupunki.

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Lisävaihtoehdot Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot

Tukholmassa riittää rentoa ajanvietettä

Kaupunki täynnä kulttuuria

Tukholmassa on paljon nähtävää ja koettavaa. Suositussa Vasa-museossa voi vierailla yhä   uudelleen. Museo on rakennettu 1600-luvulta peräisin olevan Vasa-laivan ympärille, joka löydettiin ja nostettiin lähes ehjänä neitsytmatkansa jäljiltä 333 vuotta myöhemmin. Kulman takana Djurgårdenilla on ABBA The Muesum -museo, joka tarjoaa ruotsalaisia hittejä useammalta vuosikymmeneltä ABBA-suosikkien lisäksi. Fotografiska-valokuvamuseosta on tullut monen suosikki, jossa voit valokuvataiteen lisäksi nauttia upeista näkymistä ja hyvästä ruuasta. Ravintola sai vuonna 2015 Dagens Nyheter -lehden Gulddraken-palkinnon parhaana keskihintaisena ravintolana.

 

Makuelämyksiä

Pohjoismaista, aasialaista tai italialaista. Luksusta, edullista tai keskihintaista. Tukholmassa on useita Ruotsin parhaiden ravintoloitsijoiden ruokapaikkoja, ja kulinaristit pääsevät nauttimaan kaikentasoisista makuelämyksistä. Keväällä kadut heräävät eloon, ja ulkoilmaravintolat täyttyvät ihmisistä myöhään yöhön.

Suuntaa ostoksille

Erinomaisen ruoan ja kulttuurin lisäksi kaupungissa on paljon pikkuliikkeitä ja tavarataloja. Pidätkö enemmän vintagesta, harvinaisemmista uutuuksista vai edullisista löydöistä? Täältä löydät kaiken.

Hotelleja jokaiseen makuun

Stureplanilla Scandic Anglais -hotellissa sijaitsee Pohjoismaiden ensimmäinen Jamie’s Italian -ravintola, ja aivan kulman takana odottavat erinomaiset ostosmahdollisuudet sekä viihdetarjonta. Scandic Grand Central sijaitsee suurien ostosalueiden lähellä, Stockholm Centralstationin vieressä. Kun yövyt Scandic Hasselbacken -hotellissa rauhallisemmalla Djurgårdenin alueella, olet aivan Skansenin, Gröna Lundin ja Cirkuksen vieressä.

Näytä vähemmän

Hotellimme Tukholmassa

exterior
4.0 553 TripAdvisor -arviot

Scandic Park

Nuku kuin tähti lähes voittamattomassa paikassa, jonka rento ja miellyttävä ilmapiiri on sivussa suurkaupungin vilinästä.
Scandic-Norra-Bantorget-Exterior-Facade-2.jpg
3.5 652 TripAdvisor -arviot

Scandic Norra Bantorget

Yövy kaikessa hiljaisuudessa ja rauhassa, mutta silti lähellä hauskanpitopaikkoja. Drottninggatanin ostoskatu sijaitsee aivan kulman takana, ja sieltä on lyhyt matka vanhaankaupunkiin.
The entrance with magnificient Art Deco-details.
4.0 134 TripAdvisor -arviot

Haymarket by Scandic

Haymarket by Scandic on vanhanajan glamour-henkeä huokuva hotelli, Tukholman ensimmäinen vuosikymmeniin. Innovatiivista suunnittelua ja art deco -tyyliä täydellisessä tasapainossa.
The exterior of Scandic Continental.
4.0 257 TripAdvisor -arviot

Scandic Continental

Scandic Continental -hotelli sijaitsee loistavalla paikalla aivan Tukholman keskustassa. Se on lähellä ostosalueita, viihdetarjontaa ja ravintoloita.
facade, entrance
3.5 960 TripAdvisor -arviot

Scandic Klara

Yövy rauhallisella paikalla keskustassa, missä voit järjestää kokouksen moderneissa tiloissa ja viihtyisässä ilmapiirissä.
Scandic-Anglais-Exterior-Exterior-Facade-corner.jpg
3.5 819 TripAdvisor -arviot

Scandic Anglais

Majoitu tyylikkäästi tapahtumien keskipisteessä, syö hyvin Jamie's Italian -ravintolassa tai rentoudu baarissa. Lähellä ostospaikkoja ja erinomaisia julkisen liikenteen reittejä.
Scandic-Grand-Central-Exterior.jpg
4.0 1361 TripAdvisor -arviot

Scandic Grand Central

Yövy rennossa ilmapiirissä kaupungin keskustassa ja nauti monista hyvistä baareista, joissa on sekä dj:itä että livemusiikkia. Ostosmahdollisuudet ja päärautatieasema ovat aivan kulman takana.
exterior, facade
4.0 556 TripAdvisor -arviot

Scandic Gamla Stan

Yövy mukulakivikatujen ympäröimän hotellin viehättävissä huoneissa, ja kun menojalka alkaa vipattaa, hotellista on helppo suunnata kaupungille, sillä metroasema sijaitsee aivan naapurissa.
entrance, entre, facade
3.5 494 TripAdvisor -arviot

Scandic Sjöfartshotellet

Yövy kaupungissa idyllisessä tunnelmassa. Vietä aikaa upealla kattoterassillamme ja nauti näköaloista Tukholman kaupungin ylle.
Exterior, facade
3.5 1077 TripAdvisor -arviot

Scandic Malmen

Yövy Södermalmin sydämessä, elämänmakuisessa ja trendikkäässä tunnelmassa.
Exterior facade
3.5 452 TripAdvisor -arviot

Scandic Hasselbacken

Koe historiallinen ravintola ja kokoa ajatuksiasi kokouksen jälkeen viileässä kylvyssä. Majapaikkasi on Gröna Lundin huvipuiston naapurissa, vain 10 minuutin päässä muusta kaupungista.
Exterior, Facade
3.5 632 TripAdvisor -arviot

Scandic Ariadne

Yövy ja vietä aikaa suurissa ja valoisissa tiloissa eri korkeuksissa.
Scandic Alvik, Master Suite
4.0 575 TripAdvisor -arviot

Scandic Alvik

Voit yöpyä lähellä Tukholman keskustaa ja samalla nauttia Mälaren-järven rauhallisesta ympäristöstä. Erinomaiset julkiset kulkuyhteydet kaupungin suuriin liikuntapaikkoihin.
Terrace
3.5 210 TripAdvisor -arviot

Scandic Bromma

Hotellissamme on rauhallinen tunnelma. Se sijaitsee lähellä julkisia liikenneyhteyksiä, joten Tukholman lukuisista ajanvietemahdollisuuksista on helppo nauttia.
Scandic Foresta, terrace
4.0 307 TripAdvisor -arviot

Scandic Foresta

Yövy tilavissa huoneissa korkealla kallioilla ja järjestä nykyaikaisia kokouksia hotellin vanhassa linnaosassa, joka on peräisin vuodelta 1910.
Scandic Jarva Krog, facade
3.5 237 TripAdvisor -arviot

Scandic Järva Krog

Tänne on helppo tulla lentokenttäbussien läheisyyden ja suuren maksuttoman pysäköintialueen ansiosta. Treenaa kuntohuoneessa ja rentoudu porealtaassa.
Scandic Talk, facade
4.0 474 TripAdvisor -arviot

Scandic Talk

Yövy tilavassa huoneessa aivan Stockholmsmässanin tuntumassa. Järjestä juhlat tai lepuuta väsyneitä jalkojasi näköalakahvilassamme pitkän kokouspäivän jälkeen.
Scandic Täby facade
3.5 154 TripAdvisor -arviot

Scandic Täby

Perheystävällinen hotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä E18-tiestä ja vain 10 minuutin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta. Hyvät julkiset liikenneyhteydet ja suuri maksuton pysäköintialue.
Scandic Victoria Tower, facade
3.5 508 TripAdvisor -arviot

Scandic Victoria Tower

Kistamässanin naapurissa, josta pääsee Arlandaan 20 minuutissa ja Tukholman keskustaan 15 minuutissa. Uskomattomat näkymät 34. kerroksen näköalabaarista.
Scandic Kungens Kurva, lobby, lounge
3.5 260 TripAdvisor -arviot

Scandic Kungens Kurva

Pulahda uima-altaaseen tai rentoudu saunassa. IKEAn naapurissa ja vain 20 minuutin automatkan päässä Tukholman keskustasta. Suuri maksuton pysäköintialue.
Scandic Star Sollentuna, facade
3.5 408 TripAdvisor -arviot

Scandic Star Sollentuna

Yövy erittäin tilavissa huoneissa, joista moniin kuuluu myös erillinen oleskelualue. Meillä on myös runsaasti tilavia kokoushuoneita; auditorioomme mahtuu 500 henkilöä.
Scandic Infra City, facade
3.5 359 TripAdvisor -arviot

Scandic Infra City

Järjestä seuraava kokouksesi, tapahtumasi tai tärkeä tapaamisesi Ruotsin maineikkaimmassa hotellissa, jossa on Pohjoismaiden suurin trooppinen sisäpuutarha.
Scandic Upplands Vasby, room
3.5 164 TripAdvisor -arviot

Scandic Upplands Väsby

Uudistettu hotelli sijaitsee 17 km Arlandasta ja 30 min Tukholman keskustasta. Vaikeaa uskoa samaksi hotelliksi.