Djurgården

Djurgårdenissa pääset kokemaan kauniin kuninkaallisen ympäristön rauhan sekä elämää sykkivät aktiviteetit. Hemmottele itseäsi kahviloiden ja ravintoloiden tarjoamilla paikallisilla herkuilla, hengitä raikasta ilmaa veden äärellä ja opi jotain uutta jossakin saaren museoista.

Vihreä keidas keskellä kanaaleja ja kauniita taloja

Kuninkaallinen, historiallinen ympäristö

Kaunis luonnonympäristö tulvii historiaa ja on osa kuninkaallista kansallista kaupunkipuistoa. Kuljeskele kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin rakkauspolulla, tutustu Karl XI:n metsästysmajaan tai istuudu Blockhusudden-niemellä kivelle nauttimaan eväskorin antimista. Katsele ohi kulkevia lenkkeilijöitä, koiranulkoiluttajia, rakastavaisia ja elämännautiskelijoita. Kesäaikaan lahti täyttyy purjeveneistä.

Inspiroidu menneisyydestä – käy museoissamme

Tarjolla on muutakin kuin kaunista luontoa: paikka on myös tiedonjanoisten paratiisi. Uppoudu kuninkaallisen Vasa-laivan tarinaan Vasa-museossa, ihaile taidetta prinssi Eugenin Waldemarsudde-museossa tai laula itsekin ABBA-museossa.

Aktiviteetteja jokaiselle

Voit pyörähdellä Gröna Lund -huvipuiston laitteissa, heittäytyä Junibackenin satumaailmaan tai käydä Skansen-ulkoilmamuseossa, jossa pääset tutustumaan Ruotsin eläimistöön.

Hotellit lähellä Djurgårdenia