Djurgården

Djurgårdenissa pääset kokemaan kauniin kuninkaallisen ympäristön rauhan sekä elämää sykkivät aktiviteetit. Hemmottele itseäsi kahviloiden ja ravintoloiden tarjoamilla paikallisilla herkuilla, hengitä raikasta ilmaa veden äärellä ja opi jotain uutta jossakin saaren museoista.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Vihreä keidas keskellä kanaaleja ja kauniita taloja

Kuninkaallinen, historiallinen ympäristö

Kaunis luonnonympäristö tulvii historiaa ja on osa kuninkaallista kansallista kaupunkipuistoa. Kuljeskele kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin rakkauspolulla, tutustu Karl XI:n metsästysmajaan tai istuudu Blockhusudden-niemellä kivelle nauttimaan eväskorin antimista. Katsele ohi kulkevia lenkkeilijöitä, koiranulkoiluttajia, rakastavaisia ja elämännautiskelijoita. Kesäaikaan lahti täyttyy purjeveneistä.

Inspiroidu menneisyydestä – käy museoissamme

Tarjolla on muutakin kuin kaunista luontoa: paikka on myös tiedonjanoisten paratiisi. Uppoudu kuninkaallisen Vasa-laivan tarinaan Vasa-museossa, ihaile taidetta prinssi Eugenin Waldemarsudde-museossa tai laula itsekin ABBA-museossa.

Aktiviteetteja jokaiselle

Voit pyörähdellä Gröna Lund -huvipuiston laitteissa, heittäytyä Junibackenin satumaailmaan tai käydä Skansen-ulkoilmamuseossa, jossa pääset tutustumaan Ruotsin eläimistöön. Scandic Hasselbacken -hotellin ulkopuolella voit istuutua Bellman-tammen juurelle, jossa Bellmanin sanotaan kirjoittaneen Fredmanin epistolan numero 25. Alueella on myös ihania ravintoloita, joissa voit ilahduttaa makunystyröitäsi: Wärdhuset Ulla Winbladh -ravintolassa tarjotaan perinteistä ruotsalaista ruokaa, ja Rosendals Trädgård -puutarhan kahvilassa voi nauttia lounasta. Tee saari- ja kanaalikierros veneestä käsin.