Varaa

haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg
haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg Pauls.jpg Restaurant of Haymarket by Scandic in Stockholm haymarket-by-scandic-restaurant-pauls_-2-.jpg
Takaisin hotelliin

Paul’s

Pääosassa ovat kala, liha ja kasvikset, ja jokainen suupala on unohtumaton. Tarjoamme lounasta ja illallista, ja jotta viikonloppu saisi parhaan mahdollisen päätöksen, voi Paul’s-ravintolassa nauttia kuohuvaa ja runsaan brunssin.

Ravintolasta ei ole kiire minnekään, sillä tarjoilemme sekä aamiainen, päivittäin vaihtuvan lounasbuffetin että illallinen. Runsas lounas sisältää liha-, kala ja kasvisvaihtoehtoja sekä salaatteja.

Lounasbuffetiin voi piipahtaa ilman varausta, mutta suurille ryhmille suosittelemme pöytävarausta.
Hinta: 168 SEK

Tee pöytävaraus illalliselle helposti itse napsauttamalla Varaa pöytä -linkkiä.

Suurten ryhmien tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan ratkaisun. Katso useamman ruokalajin menumme yli 15 henkilön ryhmille sivun alalaidasta PDF-muodossa.

Kondiittorimme valmistavat kakut erityistilaisuuksiin mielellään.

Käy kierroksella Paul’s-ravintolassa 360°-kuvien avulla.

PAUL’S Wine Bar

Ravintolan sydämessä viinillä on erityisasema, ja täällä panostetaankin vaatimattomuuteen ja uteliaisuuteen.

Tarjoilemme viinejä laatutuottajilta sekä pieniltä paikallisilta viinitiloilta – juuri sellaisilta, joiden naapurissa olet saattanut yöpyä Alicanten-lomallasi, tai niiltä pientuottajilta, joiden viiniä et muistanut ostaa Systembolagetin viinitapahtumasta – viinejä, joita rakastamme ja jotka haluamme jakaa kanssasi.

Emme halua kehuskella kilpailukyvyllämme vaan täydentää tarjontaa mielenkiintoisella, monipuolisella viinilistalla, josta löytyy jokaiselle jotakin, ovatpa viinimme miten erilaisia, trendikkäitä tai poikkeuksellisia tahansa. Viini on kohde, jonne sinut opastaa sommelierimme.

Paul’s-viinibaari on ihanteellinen paikka after work -illanviettoon kollegoiden kesken, seurusteluun ystävien kanssa tai intiimiin illalliseen kahden kesken erinomaisen viinin ja ruoan parissa. Suurempien ryhmien pöytävaraukset sähköpostitse.

Jos sinulla on kysyttävää Paul’s-ravintolaan tai -viinibaariin liittyen, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse +46 8 517 267 51.

Hotelli, ravintola ja baari eivät ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Apple- ja Samsung Pay.

 

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
 (Open daily. Due to the current circumstances the breakfast offer may vary. : Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00)

Lunch: Mon-Sun Closed
 (Due to current circumstances Paul´s restaurant is closed: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sun Closed
 (Due to current circumstances Paul´s restaurant is closed: Mon-Sun Closed)