Varaa

Christmas table setting at Haymarket by Scandic
Christmas table setting at Haymarket by Scandic haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg Pauls.jpg Restaurant of Haymarket by Scandic in Stockholm haymarket-by-scandic-restaurant-pauls_-2-.jpg
Takaisin hotelliin

Paul’s

Pääosassa ovat kala, liha ja kasvikset, ja jokainen suupala on unohtumaton. Tarjoamme lounasta ja illallista, ja jotta viikonloppu saisi parhaan mahdollisen päätöksen, voi Paul’s-ravintolassa nauttia kuohuvaa ja runsaan brunssin.

Ravintolasta ei ole kiire minnekään, sillä tarjoilemme sekä aamiainen, päivittäin vaihtuvan lounasbuffetin että illallinen. Runsas lounas sisältää liha-, kala ja kasvisvaihtoehtoja sekä salaatteja.

Lounasbuffetiin voi piipahtaa ilman varausta, mutta suurille ryhmille suosittelemme pöytävarausta.

Tee pöytävaraus illalliselle helposti itse napsauttamalla Varaa pöytä -linkkiä.

Suurten ryhmien tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen pauls.haymarket@scandichotels.com. Räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan ratkaisun. Katso useamman ruokalajin menumme yli 15 henkilön ryhmille sivun alalaidasta PDF-muodossa.

Kondiittorimme valmistavat kakut erityistilaisuuksiin mielellään.

Käy kierroksella Paul’s-ravintolassa 360°-kuvien avulla.

PAUL’S Wine Bar

Ravintolan sydämessä viinillä on erityisasema, ja täällä panostetaankin vaatimattomuuteen ja uteliaisuuteen.

Tarjoilemme viinejä laatutuottajilta sekä pieniltä paikallisilta viinitiloilta – juuri sellaisilta, joiden naapurissa olet saattanut yöpyä Alicanten-lomallasi, tai niiltä pientuottajilta, joiden viiniä et muistanut ostaa Systembolagetin viinitapahtumasta – viinejä, joita rakastamme ja jotka haluamme jakaa kanssasi.

Emme halua kehuskella kilpailukyvyllämme vaan täydentää tarjontaa mielenkiintoisella, monipuolisella viinilistalla, josta löytyy jokaiselle jotakin, ovatpa viinimme miten erilaisia, trendikkäitä tai poikkeuksellisia tahansa. Viini on kohde, jonne sinut opastaa sommelierimme.

Paul’s-viinibaari on ihanteellinen paikka after work -illanviettoon kollegoiden kesken, seurusteluun ystävien kanssa tai intiimiin illalliseen kahden kesken erinomaisen viinin ja ruoan parissa. Suurempien ryhmien pöytävaraukset sähköpostitse.

Jos sinulla on kysyttävää Paul’s-ravintolaan tai -viinibaariin liittyen, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse pauls.haymarket@scandichotels.com tai puhelimitse +46 8 517 267 51.

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkan päällä. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, minkä vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, ei hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

 

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Sun Closed
 (: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sun Closed
 (Pauls is closed at the moment. We plan to open again in february: Mon-Sun Closed)