Varaa

haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg
haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg Pauls.jpg Restaurant of Haymarket by Scandic in Stockholm haymarket-by-scandic-restaurant-pauls_-2-.jpg
Takaisin hotelliin

Paul’s

Pääosassa ovat kala, liha ja kasvikset, ja jokainen suupala on unohtumaton. Tarjoamme lounasta ja illallista, ja jotta viikonloppu saisi parhaan mahdollisen päätöksen, voi Paul’s-ravintolassa nauttia kuohuvaa ja runsaan brunssin.

Ravintolasta ei ole kiire minnekään., sillä tarjoilemme sekä aamiaisen, päivittäin vaihtuvan lounasbuffetin sekä illallisen. Runsas lounas sisältää liha-, kala ja kasvisvaihtoehtoja sekä salaatteja.

Lounasbuffetiin voi piipahtaa ilman varausta, mutta suurille ryhmille suosittelemme pöytävarausta.
Jos sinulla on kysyttävää, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse pauls.haymarket@scandichotels.com tai puhelimitse +46 8 517 267 51.
Hinta: 160 SEK

Tutustu tiloihin 360 asteen virtuaalikierroksella.

PAUL’S Wine Bar

Ravintolan sydämessä viinillä on erityisasema.

Tarjoilemme viinejä laatutuottajilta sekä pieniltä paikallisilta viinitiloilta – juuri sellaisilta, joiden naapurissa olet saattanut yöpyä Alicanten-lomallasi, tai niiltä pientuottajilta, joiden viiniä et muistanut ostaa Systembolagetin viinitapahtumasta – viinejä, joita rakastamme ja jotka haluamme jakaa kanssasi.

Emme halua kehuskella kilpailukyvyllämme vaan täydentää tarjontaa mielenkiintoisella, monipuolisella viinilistalla, josta löytyy jokaiselle jotakin, ovatpa viinimme miten erilaisia, trendikkäitä tai poikkeuksellisia tahansa. Viini on kohde, jonne sinut opastaa sommelierimme.

Hotelli, ravintola ja baari eivät ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Apple- ja Samsung Pay.

 

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed