Lobby bar
Lobby bar scandic-anglais-baranglais-2.jpg

Scandic Anglais

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Bar Anglais

Bar Anglais on elämää sykkivä paikka, joka sopii niin rentoutumiseen kuin virkistymiseenkin. Nauti juomista ja kevyistä aterioista ystävien tai kollegojen seurassa, rentoudu ja tarkkaile ohi vilisevää kaupunkielämää. Nautiskele tunnelmasta sekä erinomaisesta musiikista ja palvelusta.

Nauti à la carte -aamiaisesta tai herkullisen klassisen baarimenun antimista aitoon hotellityyliin. Stureplanin pisin baaritiski on luonnollinen kohtaamispaikka, jossa ammattitaidolla sekoitetut juomat tarjoillaan vaikuttavan kattokruunun alla. Vilkkaassa ja inspiroivassa baarissa on myös hyvä tehdä etätöitä tai nauttia juomista työpäivän jälkeen.

Bar Anglaisissa ei voi maksaa käteisellä. Meillä käyvät useimmat luottokortit, kuten VISA, MasterCard ja American Express. Käteisellä voi maksaa hotellimme vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Tue 09:00-00:00, Wed-Fri 09:00-02:00, Sat 11:00-02:00, Sun 11:00-00:00