Varaa

Dining room, the Market
Dining room, the Market Restaurant, the Market, detail Dining room, the Market Breakfast, the Market
Takaisin hotelliin

The Market

Tervetuloa moderniin, urbaaniin ravintolaan Vasagatanille, Tukholman sydämeen. Kasvikset ovat meille sydämen asia. Ne ovat usein paikallisesti tuotettuja ja luomua, ja inspiraatiota niiden käyttöön on saatu ympäri maailmaa. Valmistamme paikallisten tuottajien lihan ja kanan grillissä tarjoiltuna klassisten, maukkaiden lisukkeiden kera. Kesällä Klarabergsgatan-kadun puolella sijaitsevassa ulkoilmakahvilassamme tarjoillaan lounasta ja illallista.

Vasagatanin maukkain ravintola

Aamulla hotellilla on tarjolla ihana, runsas aamiainen, johon sisältyy melkeinpä kaikkea, mitä voi toivoa. Lounaspöytämme muistuttaa ruokatoria: tarjolla on kasvisruokia ja salaatteja, joita voit yhdistää erilaisiin liha- ja kalavaihtoehtoihin. Illallismenullamme on runsaasti herkullisia makuja ympäri maailmaa.

Keittiötiimi keskittyy kasviksiin. Suhtaudumme intohimoisesti paikallisesti tuotettuun luomuruokaan ja huolella valmistettuihin annoksiin. Täydennä ateria valitsemalla juoma kattavalta viinilistaltamme tai laajasta ulkomaisten oluiden valikoimasta.

Nautinto kauniissa illallisympäristössä

Istahda viihtyisään ravintolaan, joka on sisustettu skandinaavisen minimalistisesti lämminhenkisillä väreillä ja materiaaleilla, kuten kuparilla, puulla ja lasilla. Kalustukseen kuuluu suuria ja pieniä pöytiä, muunneltavia ratkaisuja ja näyttöjä, ja se on suunniteltu erikokoisille ryhmille, olipa osallistujia sitten 2 tai 22.

Ravintolamme sijaitsee keskeisellä paikalla vilkkaalla Vasagatanilla ja on ihanteellinen vaikka after work -illanviettoihin, syntymäpäiväjuhliin tai intiimeihin illallisiin. Kesällä Klarabergsgatan-kadun puolella sijaitsevassa ulkoilmakahvilassamme tarjoillaan kaikkea nopeasta lounaasta erinomaiseen illalliseen ilta-auringossa.

 

Hotelli, ravintola ja baari eivät ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Apple- ja Samsung Pay.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00