Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Dining room, the Market
Dining room, the Market Restaurant, the Market, detail Dining room, the Market Breakfast, the Market
Takaisin hotelliin

The Market

The Marketissa me rakastamme kaikenlaisia kasviksia – marinoituja, tuoreita, maustettuja ja värikkäitä. Ne ovat paikallisesti kasvatettuja ja luomua. Liha ja kala valmistetaan avokeittiömme grillissä. Iltaisin tarjoamme à la carte -menun, jossa on annoksia grillistä. Annokset on helppo jakaa seurueen kesken. Tarjolla on monipuolinen viinilista sekä laaja valikoima kansainvälisiä oluita.

Ota yhteyttä

+46 8 51734200

Kokkimme keittiötiimeineen keskittyy kasviksiin. Suhtaudumme intohimoisesti luomu- ja lähiruokaan sekä huolella valmistettuihin annoksiin. Tutustu kasvisten ihanaan maailmaan: niitä on tarjolla hyvin suunnitelluissa ja tasapainoisissa annoksissa, joissa on makuja eri puolilta maailmaa. Täydennä ateria valitsemalla juoma kattavalta viinilistaltamme tai laajasta ulkomaisten oluiden valikoimasta.

Istuudu mukavaan ravintolaan, joka on sisustettu skandinaavisen minimalistisesti lämminhenkisillä väreillä ja materiaaleilla, kuten kuparilla, puulla ja lasilla. Kalustukseen kuuluu suuria ja pieniä pöytiä, muunneltavia ratkaisuja ja näyttöjä, ja se on suunniteltu erikokoisille ryhmille, olipa osallistujia sitten kaksi tai 22. Sopii erinomaisesti after-work-tapahtumaan, syntymäpäiväjuhliin tai pienimuotoiseen illalliseen.

Aamulla hotellilla on tarjolla ihana, runsas aamiainen, johon sisältyy melkeinpä kaikkea mitä toivoa saattaa. Lounaspöytämme muistuttaa ruokatoria: tarjolla on kasvisruokia ja salaatteja, joihin voit yhdistää lihaa tai kalaa. Illallismenullamme on harmoninen kokonaisuus herkullisia makuja kaikkialta maailmasta.

Varaukset sähköpostitse osoitteessa themarket.continental@scandichotels.com

The Market ei ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät useimmat luottokortit, kuten VISA, MasterCard ja American Express.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-12:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed