Lifestyle-concierge lisää ylellisyyttä Tukholman-matkaasi

Uuteen kaupunkiin tutustuminen on ihana kokemus. Tilanne on ihanteellinen, jos tunnet jonkun, joka voi näyttää sinulle kaikki ne parhaat palat, joita ei löydä edes googlettamalla. Kun yövyt Grand Centralissa, sinun ei tarvitse ennalta tuntea ketään, joka auttaa löytämään parhaat ravintolat, ostospaikat ja yökerhot. Ota vain yhteyttä Lifestyle-conciergeemme Denise Lopeziin. Hänen avullaan liikut Tukholmassa sujuvammin kuin moni paikallinen.

Lisää Tukholman-matkaasi hieman enemmän.

Monissa hotelleissa on tarjolla concierge-palvelu – henkilö, joka auttaa sinua varaamaan teatterilippuja, kertoo museoiden aukioloajat tai näyttää sinulle kartalta, kuinka pääset parhaiten mihin oletkin menossa. Grand Centralissa olemme vieneet konseptin askeleen pidemmälle. Olemme luoneet maksuttoman Lifestyle-concierge-palvelun. Miten se poikkeaa perinteisestä concierge-palvelusta? Kyse ei ole pelkästään reittiohjeista yleisimpiin turistinähtävyyksiin. Lifestyle-conciergemme avulla ratkaiset ongelmat, kuten kuinka päästä yökerhon VIP-alueelle, kuinka vuokrata jokin erityinen kulkuneuvo tai kuinka saada pöytä suositusta ravintolasta.

Grand Centralin Lifestyle-concierge on Denise Lopez. Hänen nimensä saattaa kuulostaa tutulta. Kyllä vain! Varatessasi tämän maksuttoman palvelun tapaat kuuluisan ruotsalaisen laulajan, lauluntekijän ja tuottajan Denise Lopezin. Sen lisäksi, että Denise auttaa asiakkaita saamaan kaiken irti Tukholman-matkastaan, hän on vastuussa Grand Centralin musiikkiviihteestä ja Shopista.

Kuinka päädyit Grand Centraliin?

”Näin sen mahdollisuutena kasvaa ja kehittyä musiikkialalla. Voin työskennellä musiikin parissa eri tavalla kuin koskaan ennen. Olen kiertänyt maailmaa 1990-luvulta lähtien, joten tuntui hyvältä pysytellä vaihteeksi yhdessä paikassa ja työskennellä säännöllisinä työaikoina. Voin silti työstää omaa musiikkiani siinä sivussa, julkaista biisejä ja äänittää, mutta vähemmän kuin ennen.”

Grand Central on New Yorkin innoittama hotelli, jonka juuret ovat urbaanissa musiikissa – laaja termi, joka kattaa R&B:n, klassisen soulin, hip hopin ja vähän poppiakin. Musiikki on jatkuvasti läsnä miellyttävällä äänenvoimakkuudella, joka ei häiritse keskustelua.

Denise varoo ajautumasta liiaksi tietyntyyppisen musiikin pariin. Yksi tärkeä osa hänen työtään on löytää sopivat artistit ja DJ:t hotellin keikoille. Hän pyrkii löytämään akustisen soundin ja luottaa mielellään myös uusiin kykyihin. Hotelli tekee yhteistyötä NRJ-radiokanavan kanssa, joka tarjoaa live-sessioita ja on esitellyt artisteja, kuten Benjamin Ingrosso ja Peg Parnevik.

”Musiikki on suunnattu ensisijaisesti hotellin vieraille, joten tietty tasapaino on säilytettävä. Äänenvoimakkuus ei voi olla liian kovalla tai pienellä, ja yleisöä ei voi olla liian paljon tai liian vähän. Levy-yhtiöt pyytävät minua usein varaamaan artisteja. Tietyn artistin houkutteleman yleisön lukumäärän laskeminen on todellinen haaste. Jos minusta jokin esitys vetää puoleensa liikaa yleisöä hotellille, voin aina kääntyä oman paikallisen Vasateatern-teatterin puoleen, joka on ihanteellinen paikka konsertin järjestämiseen. Olemme käyttäneet sitä muun muassa Little Jinderin ja Petterin konserttien järjestämiseen.”

Mitä hotellin vieraat kysyvät sinulta eniten?

”Koska lavalla on seuraava esitys?”

Jos olet kiinnostunut musiikista, Grand Central on täydellinen valinta. Jos etsit musiikkiviihdettä muualta Tukholmasta, Denise auttaa sinua mielellään.

Lifestyle-conciergen työhön kuuluu myös Shopin johtaminen. Shop on pääosin trendikäs verkkokauppa, johon Denise tilaa Grand Centralin konseptiin sopivia tuotteita ja brändejä. Tuotteita löytyy sisustusesineistä niin rannekelloihin kuin kuulokkeisiinkin. Denise järjestää pop-up-tapahtumia muutaman kerran kuussa, jolloin esillä on uusia brändejä ja suunnittelijoita markkinoimassa omia tuotteitaan.

Kuinka löydät tasapainon työn, musiikin, Shopin ja hotellivieraiden tapaamisen välillä?

”Olen jatkuvasti liikkeellä hotellissa, ja minulla on myös oma työpöytä aulassa. Paras tapa olla yhteydessä minuun on varata tapaaminen sähköpostitse. Minulle on korvaamattoman arvokasta, jos asiakas pystyy kuvailemaan tarkkaan, mitä haluaa. Näin minun on helpompaa tarjota apua. Parhaan mahdollisen palvelun takaamiseksi teen yhteistyötä myös vastaanoton henkilökunnan kanssa. He voivat auttaa yksinkertaisempien, nähtävyyksiin, museoihin tai teatterilippujen varaamiseen liittyvien pyyntöjen kanssa. Minä astun mukaan kuvioihin, kun pyynnöt ovat yksityiskohtaisempia ja vähän hankalampia toteuttaa. Kuten helikopterin varaaminen ja sen jälkeen illallisen nauttiminen tietyssä ravintolassa.”

Jos olet varannut yöpymisen Grand Centralissa Tukholmassa, ota rohkeasti yhteyttä Deniseen. Hänen apunsa ja neuvonsa eivät maksa mitään, mutta saatat päästä yökerhon suljetulle VIP-alueelle. Kokemus, jolle ei voi määrittää hintaa.