Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä
Booking Code Icon
Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Teaterbrasseriet
Teaterbrasseriet Teaterbrasseriet Teaterbrasseriet
Takaisin hotelliin

Teaterbrasseriet

Nauti buffetlounas tai illallinen Teaterbrasseriet-ravintolassa. Ravintola tarjoaa modernin keittiön inspiroiman skandinaavisen menun. Sisustus on tyylikäs ja tunnelma rento, joten täällä on helppo viihtyä.

Ota yhteyttä

+46 8 512 520 32

Yhdistä illalliseen viihdettä

Illallisen jälkeen voit piipahtaa baarissa, jossa baaritiimimme taitaa cocktailien sekoittamisen. Hyvä palvelumme ja rento ilmapiirimme houkuttelee niin tukholmalaisia kuin hotellivieraitakin. Jos haluat viettää iltaa myöhemmin kaupungilla, sijainti Vasagatanin ja Kungsgatanin risteyksessä on ihanteellinen.

Tarjoamme lounasta myös viikonloppuisin

Suosittu, perjantaisin tarjottava grillilounaamme on tarjolla nyt myös lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12.30–15.30. Päivän annoksen lisäksi pääset nauttimaan runsaasta salaattibuffetista, päivän keitosta, laajasta leipävalikoimasta ja jälkiruokapöydästä, jossa on tarjolla minikokoisia herkkuja. Kaikki tämä vain 195 SEK / henkilö. Hyvää ruokahalua!

Pöytävaraukset suuremmille ryhmille

Jos haluat nauttia meillä illallisen suuremman ryhmän kanssa, suosittelemme pöydän varaamista. Varauksen teet helpoiten sähköpostitse osoitteessa bokalunch.grandcentral@scandichotels.com

Hotelli, ravintola ja baari eivät ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Apple- ja Samsung Pay.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:15-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed