Varaa

Teaterbrasseriet
Teaterbrasseriet Teaterbrasseriet Teaterbrasseriet restaurant teaterbrasseriet's bakficka at scandic grand central in stockholm
Takaisin hotelliin

Teaterbrasseriet

Nauti erinomainen illallinen ravintolassamme. Rento, historiallinen ympäristö Vasa-teatterin varjossa tekee siitä ihastuttavan tapaamispaikan erinomaisesta ruoasta ja viinistä nauttimiseen. Luovat kokkimme kehittelevät menua jatkuvasti lisäten annoksiin uusia tuulia ja muokaten klassikkoja innovatiivisin ottein.

Ota yhteyttä

+46 8 512 520 32

Kohtaamispaikka kaupunkielämän sydämessä

Teaterbrasseriet sijaitsee Kungsgatan- ja Vasagatan-katujen risteyksessä. Sen suosittu lounasbuffet on muodostunut todelliseksi maamerkiksi. Keskeisen sijaintinsa ja viehättävän tunnelmansa ansiosta brasserie toimii ihanteellisena kohtaamispaikkana, jos haluat olla Tukholman koko tarjonnan keskiössä. Aloita iltasi erinomaisella illallisella ja pistäydy sitten baarissamme. Rentoudu ja jätä muu meidän huoleksemme.

Illallis- ja lounasvaraukset hoituvat helpoiten netissä.

Pöytävaraukset suuremmille ryhmille:

Illallinen: hov.grandcentral@scandichotels.com
Lounas: bokalunch.grandcentral@scandichotels.com

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkan päällä. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, minkä vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, ei hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Wed, Fri 06:30-10:00, Thu 06:30-10:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Tue-Sat 17:00-22:00, Mon, Sun Closed