Varaa

Scandic-Jarva-Krog-Restaurant.jpg
Scandic-Jarva-Krog-Restaurant.jpg Chambre Separee Scandic-Jarva-Krog-Restaurant-Hamburger.jpg Scandic-Jarva-Krog-Restaurant.jpg Restaurant detail
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nähdään yläkerrassa viihtyisässä ravintolassa ja baarissamme. Nauti huolella valmistetusta ruoasta tai valitse jotain kiinnostavasta valikoimastamme oluita, viskejä ja muita raikkaita juomia.

Ota yhteyttä

+46 8 517 345 07

Menullamme on useita herkullisia, huolella valmistettuja annoksia. Suosittelemme kattavalta juomalistaltamme juoman, joka täydentää hyvin annostasi. Lapsia varten on tietenkin oma menu ja lisäksi hauska leikkinurkkaus.

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkalla. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, jonka vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, eivät hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa maksukortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-12:00
 (: Mon-Sun 07:00-12:00)

Lunch: Mon-Sun Closed
 (The restaurant is closed due to current circumstances : Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 17:30-20:30, Sun Closed
 (: Mon-Sat 17:30-20:30, Sun Closed)

Bar: Mon-Sun 11:00-02:00 (Our lobbybar in connection with the front desk serves a selection from the menu and the SHOP.: Mon-Sun 11:00-02:00)

Menut