Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Scandic-Jarva-Krog-Restaurant.jpg
Scandic-Jarva-Krog-Restaurant.jpg Chambre Separee Scandic-Jarva-Krog-Restaurant-Hamburger.jpg Scandic-Jarva-Krog-Restaurant.jpg Scandic-Jarva-Krog-Restaurant.jpg
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nähdään yläkerrassa viihtyisässä ravintolassa ja baarissamme. Nauti huolella valmistetusta ruoasta tai valitse jotain kiinnostavasta valikoimastamme oluita, viskejä ja muita raikkaita juomia.

Ota yhteyttä

+46 8 517 345 07

Kokeile maukasta Jarva-burgeriamme, jota tarjotaan vain ja ainoastaan täällä! Burgerissa on laadukasta ruotsalaista grillikylkeä, karamellisoitua sipulia ja cheddarjuustoa. Tarjotaan bataattiranskanperunoiden, aurinkokuivatusta tomaatista valmistetun salaatin ja chipotle-dipin kanssa.

Menullamme on useita herkullisia, huolella valmistettuja annoksia. Suosittelemme kattavalta juomalistaltamme juoman, joka täydentää hyvin annostasi. Lapsia varten on tietenkin oma menu ja lisäksi hauska leikkinurkkaus.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed